Hivatalos: Edin Dzeko aláírt a Cityhez!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 7. 23:27
Mikor már felröppent a hír, a munkavállalási engedély miatt kútba eshet az üzlet, megérkezett a hivatalos bejelentés: a Manchester City 2015-is szóló szerződést kötött a Wolfsburgtól érkező Edin Dzekóval.


A 24 esztendős bosnyák csatár 27 millió fontért, azaz 32,5 millió euróért váltott klubot, és a jövő hétvégi Wolverhampton elleni bajnokin debütál új egyesületében.

„Tavaly nyár óta összeboronáltak az egyesülettel, de a mai napig a Wolfsburg nem volt hajlandó elengedni" – foglalta össze az utóbbi időszak kálváriáját a Bundesliga gólkirálya, akit állítólag szívesen vitt volna a Juventus, de Torinóban hiába álmodtak róla.

„Túl sokat foglalkoztak velem a lapok, de én végig igyekeztem függetleníteni magamat ezektől a hírektől, másképp hatással lett volna a játékomra. Elmondhatom, végig a Citybe igazolás volt a prioritás számomra" – tette hozzá.

„Jól ment a csapatnak az idei szezonban, sokat néztem mérkőzéseiket a televízióban. Amikor mindenki a pénzt azonosítja Manchester Cityvel, téved. Ez egy hatalmas lehetőség, Roberto Mancini pedig meggyőzött, ez a legjobb választás számomra."

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu