Eligazolhat a bakizó magyar válogatott

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 8. 12:20
Országot nem, csapatot viszont nagy valószínűséggel vált majd Tímár Krisztián, a magyar válogatott középhátvédje. A svédek elleni mérkőzésen nagyot hibázó játékos nem élvezi Paul Sturrock, a Plymouth Argyle menedzserének bizalmát, így a klub a kölcsönadását fontolgatja. Angol lapértesülések szerint a harmadosztályban szereplő Millwallnál pedig tárt karokkal várják a 29 éves, ferencvárosi nevelésű bekket.


Tímár 2007-ben került Angliában a Fradiból, először kölcsönbe, majd az idény végén végleg leigazolták a kikötővárosiak. Már első szezonjában közönségkedvenccé vált az időközben a válogatottban is bemutatkozó játékos, remekül induló szigetországi karrierjét azonban kettétörte egy sérülés.

Az előző évadban emiatt mindössze 22 mérkőzésen léphetett pályára, és habár felépült és ismét remek formát mutat, Paul Sturrock nem igazán számít a szolgálataira. Kapóra jöhet tehát a Millwall megkeresése.

A plymouth.vitalfootball.co.uk - a klub egyik szurkolói oldala - szerint a délnyugat londoni Millwallkét játékossal is megerősítené keretét és egyik közülök a magyar játékos lenne.

Kenny Jacket, a kék-fehérek menedzsere a honlapnak elmondta, nagyon örülne, ha megszereznék a védőt. Valószínűleg magának, Tímárnak is jól jönne a lehetőség, hiszen Erwin Koeman, a válogatott szövetségi kapitánya már többször is hangsúlyozta, elsősorban azokra a légiósokra számít, akik rendszeresen szerephez jutnak klubjukban. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu