KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MILLWALL FC"
Ismét "szórakoztak" a londoni huligánok 2010. szeptember 29. 17:47 HELYSZÍNI VIDEÓK!!! Komoly utcai zavargások és verekedések előzték meg kedden a Queen's Park Rangers és a Millwall londoni derbijét: 11 huligánt letartóztattak, többen megsérültek. A két szurkolótábor kemény magja a Loftus Road környékén csapott össze, de többen a rendőrökre is rátámadtak.
 
Feljutott a Millwall! 2010. május 29. 17:54 Felkerült az angol labdarúgó-bajnokság második vonalába a Millwall, miután a szombati mindent eldöntő mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a Swindon Townt.
 
Eligazolhat a bakizó magyar válogatott 2009. szeptember 8. 12:20 Országot nem, csapatot viszont nagy valószínűséggel vált majd Tímár Krisztián, a magyar válogatott középhátvédje. A svédek elleni mérkőzésen nagyot hibázó játékos nem élvezi Paul Sturrock, a Plymouth Argyle menedzserének bizalmát, így a klub a kölcsönadását fontolgatja. Angol lapértesülések szerint a harmadosztályban szereplő Millwallnál pedig tárt karokkal várják a 29 éves, ferencvárosi nevelésű bekket.
 
Húsz éve nem volt ekkora balhé Angliában 2009. augusztus 27. 09:49 Videóval a helyszínről! Lexi Alexander rendezésében és a Gyűrűk ura Frodójaként ismert Elijah Wood főszereplésével egyszer már bemutatták, mit is jelent egy West Ham-szurkolónak a Millwall elleni összecsapás - és fordítva. Összecsapást! Kedden erről tettek tanúbizonyságot a két tábor elkötelezettjei az angol Ligakupa második fordulójában.
 
Szurkolót késeltek a londoni pokolban 2009. augusztus 26. 11:14 Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) máris elkezdte vizsgálni a kedd esti West Ham United-Millwall Ligakupa-mérkőzésen történt erőszakos szurkolói cselekedeteket.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu