„Életveszélyes a magyar válogatott!”

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 24. 10:17
Bár Hollandia ne is olyan régen világbajnoki ezüstérmet szerzett, a szövetségi kapitány veszélyről beszél. A mi önbizalmunkat mindez növeli, hiszen Bert van Marwijk a magyar nemzeti együttesről jelentette ki: nem árt odafigyelni a meggypirosakra.


Bízzunk benne, igaza lesz Marwijk kapitánynak, aki a Voetbal International hasábjain beszélt arról, a magyar labdarúgó-válogatott nagyon veszélyes ellenfél. Higgyünk a vb-ezüstérmes csapat hadvezérének...

"Egy veszélyes csapattal találkozunk - kezdte a szövetségi kapitány. - Ez egy teljesen más meccs lesz, mint volt legutóbb a 6-1 alkalmával. Mivel Magyarország is versenyben van a továbbjutásért, mindent meg fog tenni azért, hogy jól jöjjön ki a meccsből. Nagyon oda kell majd figyelnünk!"

Marwijk 2008-ban vette át a csapatot, de talán még nem volt ennyire nehéz helyzetben, mint most. A narancssárgák ugyanis tele vannak sérültekkel, Maarten Stekelenburg, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar, Hedwiges Maduro, Theo Janssen és Mark van Bommel is kihagyja a pénteki összecsapást.

"Még soha nem volt ennyi sérültünk - folytatta a szakember. - Sajnos ez van, valahogy meg kell oldanunk a feladatot..."

Hollandia vezeti az E-csoportot és szeretné, ha a második magyarokkal szemben megnőne  az előnye.

 

A HOLLAND VÁLOGATOTT KERETE:
kapusok:
Sander Boschker (Twente), Jelle ten Rouwelaar (NAC Breda), Michel Vorm (Utrecht)
hátvédek:
Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Urby Emanuelson (AC Milan), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Erik Pieters (PSV), Ron Vlaar (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax)
középpályások:
Ibrahim Afellay (FC Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Hedwiges Maduro (Valencia), Wesley Sneijder (Internazionale), Kevin Strootman (Utrecht), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur)
csatárok:
Luuk de Jong (Twente), Eljero Elia (Hamburger SV), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV), Robin van Persie (Arsenal)
JÖN:
március 25.
MAGYARORSZÁG-Hollandia 20.30
március 29.
Svédország-Moldova 19.00
Hollandia-MAGYARORSZÁG 20.30
Az E-csoport állása:
1. Hollandia 4 4 0 0 12-2 10 12
2. MAGYARORSZÁG 4 3 0 1 12-4 8 9
3. Svédország 3 2 0 1 9-4 5 6
4. Moldova 4 2 0 2 5-3 2 6
5. Finnország 4 1 0 3 10-6 4 3
6. San Marino 5 0 0 5 0-29 -29 0

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tököli: Már az is öröm, hogy itt lehetek
Tököli Attila nem követelőzik: ha csak perceket kapna a hollandok ellen, már azt is nagyon megbecsülné. A magyar válogatott támadója szerint rendelkezünk olyan játékosokkal, akik megtalálhatják az Oranje gyenge pontjait. A...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Van Bommel nem játszik ellenünk
Mark Van Bommel nélkül jön az oranje a péntek esti, Magyarország elleni Eb-selejtezőre - ezt a Holland Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja erősítette meg. Az információ szerint a jobb combjával bajlódik a Milan középpályása....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu