KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERT_VAN_MARWIJK"
Újabb pofon a FIFA-nak Katar miatt 2013. november 26. 11:49 Keményen kritizálta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA) Bert van Marwijk, amiért a FIFA Katarnak ítélte oda a 2022-es világbajnokság rendezési jogát.
 
Vb-ezüstérmes edző a HSV-nál 2013. szeptember 23. 19:31 A korábbi holland szövetségi kapitány Bert van Marwijk megerősítette, hogy kétéves szerződésben állapodott meg az edzőváltás előtt álló Hamburger SV együttesével.
 
Lemondott a holland kapitány 2012. június 28. 09:48 Nem tölti ki 2016-ig szóló szerződését Bert van Marwijk. A holland válogatott szövetségi kapitánya levonta a katasztrofális Eb-szereplés konzekvenciáit, és négy év után távozik a kispadról. Ezt a holland futballszövetség jelentette be szerda este hivatalos honlapján.
 
Egervári Sándor: Egy álommal kevesebb 2011. március 25. 22:50 Elismerte a hollandok egyértelmű fölényét, de a csapat hozzáállásával elégedett Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a pénteki 4-0-s Eb-selejtezős vereséget követően. A vb-ezüstérmest irányító Bert van Marwijk érthetően boldogan, de kissé visszafogottan nyilatkozott: elsősorban saját csapatát dicsérte, de természetesen rólunk is ejtett néhány szót: szerinte a magyarok vesztét elsősorban az önbizalomhiány okozta.
 
„Életveszélyes a magyar válogatott!” 2011. március 24. 10:17 Bár Hollandia ne is olyan régen világbajnoki ezüstérmet szerzett, a szövetségi kapitány veszélyről beszél. A mi önbizalmunkat mindez növeli, hiszen Bert van Marwijk a magyar nemzeti együttesről jelentette ki: nem árt odafigyelni a meggypirosakra.
 
Spanyolhonba igazolna a holland kapitány 2010. december 15. 18:38 Jelenlegi munkáját követően szívesen dolgozna Spanyolországban a világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Bert van Marwijk nem említett ugyan csapatnevet, csak azt, hogy a 2012-es Európa-bajnokság után szabaddá válik.
 
Lábat tört, kikerült a holland keretből 2010. október 4. 14:44 Bár a mérkőzésen lap nélkül megúszta, végül mégis csak pórul járt Nigel De Jong, a Manchester City futballistája, aki vasárnap olyan brutálisan megrúgta Hatem Ben Arfát, hogy a Newcastle támadójának eltört a lába. Látva a belépőt Bert van Marwijk szövetségi kapitány saját elmondása szerint nem tudott mást tenni, mint kirakni az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő holland labdarúgó-válogatott keretéből a középpályást.
 
Van Persie helyett Van Nistelrooy 2010. augusztus 31. 10:22 Két év szünet után ismét meghívót kap a holland labdarúgó-válogatottba Ruud van Nistelrooy. A Hamburg 34 éves támadója a sérült Robin van Persie-t helyettesítheti a pénteki San Marino, valamint a négy nappal későbbi, Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A világbajnoki ezüstérmes hollandok a magyarokkal azonos csoportban szerepelnek.
 
Marwijk: Semmi közünk Robben sérüléséhez 2010. augusztus 4. 16:38 Tagadja Bert van Marwijk, hogy a holland válogatottnak bármi köze lenne Arjen Robben kedden kiderült súlyos combsérüléséhez. A szövetségi kapitány a De Telegraafnak elmondta, nem kockáztatták a június elején egyszer már megsérült szélső játékát a tornán és legjobb tudomása szerint játékosa egészségesen zárta a Spanyolország ellen 1-0-ra elveszített világbajnoki döntőt.
 
Több mint érdekes holland keret! 2010. július 29. 01:57 Fiatalokkal kísérletezne Bert van Marwijk, a magyarokkal egy Eb-selejtezőcsoportba sorsolt Hollandia szövetségi kapitánya augusztus 11-én Donyeckben, Ukrajna ellen. A vb-ezüstérmes válogatott mestere csak három idegenlégiósra számít és akár hét újoncot is avathat (Beerens, Bruma, S. de Jong, Pieters, Stam, Van Wolfswinkel, Lens). Egyedül a cserekapus Vorm maradt hírmondónak a dél-afrikai kontingensből.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu