Döntetlen született a borsodi rangadón

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 20. 18:29
1-1-es döntetlen született a Kazincbarcika-Bőcs találkozón a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában. Simeon Stevica három perccel a fordulás után a hazaiaknak szerzett vezetést, ám nyolc perccel a lefújás előtt Ondó János legalább egy egyik pontot megmentette a listavezetőknek.


 

FLABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ:
KAZINCBARCIKA-BŐCS 1-1 (0-0)

Kazincbarcika, 400 néző, vezette: Oláh (Butkai, Varga).

Kazincbarcika: Botló – Hanász, Bányai, Kovács R., Sebők – Kerekes, Zimányi (Kerékgyártó, 64.), Olasz, Romhányi (Stevica, 46.) – Kovács P., Binder (Engi, 90.). Vezetőedző: Koleszár György.

Bőcs: Szabó – Szakszon, Martis, Cséke, Molnár – Siróczki, Jeney, Irhás, Zsarnai (Vass, 72.) – Menougong (Török, 86.), Gaál (Ondó, 71.). Vezetőedző: Tóth László.

Gólszerzők: Stevica (48.), ill. Ondó (82.)

Sárga lapok: Sebők, Olasz, Stevica, ill. Szakszon, Martis, Gaál

 

 

A hűvös és esős időjárás ellenére már a mérkőzés elejétől nagy küzdelmet hozott a borsodi rangadó a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, az ötödik percben Gaál Gergő alig fejelt a kapu fölé.

Változatos játék folyt a pályán, és helyzetekben sem volt hiány. Binder lövését fogta Szabó, majd nem sokkal később Zsarnai szabadrúgása után mentett bravúrral a kapus.

A fordulás után a csereként beálló Stevica szerzett vezetést a Kazincbarcikának a 48. percben. Egy szabadrúgás után kavarodás alakult ki a bőcsi kapu előtt, majd a hazai csatár eszmélt a leghamarabb, és öt méterről a hálóba helyezett.

A gól után még élénkebb lett az amúgy sem unalmas játék, a 62. percben Szakszon lövése csattant a bal kapufán. A 85. percben jött a bőcsi egyenlítés: Ondó kapott jó labdát a barcikai kapu előtt, majd egy csel után 15 méterről a bal alsó sarokba lőtt.

 

EDZŐSZEMMEL:
Koleszár György: - Sajnálom, hogy a jogos tizenegyest a játékvezető nem fújta be a javunkra a 93. percben.
Tóth László: - Nagy fölényben játszottunk, nyernünk kellett volna.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu