Csapattársainak elegük van Rooney-ból

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 6. 17:47
A Manchester United három veterán játékosa, Rio Ferdinand, Patrice Evra és az élő klublegenda Ryan Giggs viszonya is megromlott Wayne Rooney-val, mert mindegyikük megharagudott a klub távozni akaró csatárára.


 

Az angol sajtó étesülései szerint a Manchester United három veterán játékosa, Ryan Giggs, Rio Ferdinand és Patrice Evra is nagyon megharagudott Wayne Rooney-ra, mert az angol válogatott csatár távozni szeretne az Old Traffordroól, ráadásul a rivális Chelsea-t erősítené ezentúl.

A Starsport cikke beszámol arrl, hogy a három játékos elveszítette a türelmét, ezlért már beszélt is a klub új menedzserével, David Moyes-szel, hogy ha a játékos ennyire menni akar, akkor tegye ki őt a csapatból. A három veterán úgy érzi, Rooney többé már nem akar segíteni nekik.

Rooney már a júliusi ázsiai túráról is visszafordult, most pedig nem is utazott el a többiekkel a United stockholmi túrájára, melynek keretén belül ma este játszanak az AIK csapatával. A hivatalos verzió szerint vállsérülés miatt, de egyáltalán nem biztos, hogy csak erről van szó.

A Chelsea közben továbbra is meg szeretné szerezni a 27 éves csatárt, a Manchester United azonban elutasította a lonsoniak második, 30 millió fontos ajánlatát is. José Mourinho menedzser ugyanakor elárulta, Rooney leigazolása a nyár fő célja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
MU: Tényleg aggódni kell Rooney-ért
Darren Fletcher, a Manchester United lábadozó skót középpályása szerint Wayne Rooney jövője valóban kétségessé vált a klubnál. Hiába szeretné mindenki, hogy az angol válogatott csatár maradjon az Old Traffordon, ha ő maga menni...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb ajánlat Rooneyért: visszautasítva
A Chelsea újabb, 25 millió fontos ajánlatot tett Wayne Rooneyért, a Manchester United azonban csípőből visszautasította azt. Az Elefántbébi rövidesen átigazolási kérelmet adhat be. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney dühös, szerinte nem ezt érdemli
Wayne Rooney, a Manchester United ikonikus csatára sérülés miatt hazautazott a csapat ázsiai túrájáról, és a hírek szerint zavart és dühös amiatt, ahogy kezelik a klubnál. Bár David Moyes menedzser szerint a játékos nem eladó, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu