Rooney dühös, szerinte nem ezt érdemli

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 17. 09:37
Wayne Rooney, a Manchester United ikonikus csatára sérülés miatt hazautazott a csapat ázsiai túrájáról, és a hírek szerint zavart és dühös amiatt, ahogy kezelik a klubnál. Bár David Moyes menedzser szerint a játékos nem eladó, a feszült helyzet akár szakításig is vezethet.


 

A hírek szerint Wayne Rooney a szezon végén átigazolási kérelmet nyújtott be a Manchester United vezetőségének, akik ugyan elutasították, de a jövőjéről azóta semmi konkrétumot nem lehet tudni. Bár jelek azért akadnak. A SkySports értesülései szerint ugyanis a csatár most már valóban boldogtalan az Old Traffordon.

"Rooney úgy gondolja, hogy pályafutása csúcsán van, és nem szeretne a csapat rotációs rendszerének része lenni, vagy hogy másodhegedűs legyen bárki mögött - mondta Kaveh Solkehol, a SkySports riportere. - Úgy érzi, nem kell bizonyítania kilenc sikeres szezon után."

A 27 éves csatár David Moyes menedzser szavain bukhatott ki, aki a napokban elmondta a sajtónak, hogy nem szeretné, ha a minden Wayne Rooney-ról szólna a klubnál, akit egyébként meg akar tartani, mert akár Robin van Persie sérülése esetén elöl is bevethető. Ezeik a szavak valószínűleg horzsoltak.

"Mióta Rooney hazatért az ázsiai túráról, kapcsolatba lépett a klubbal, és telefonon is beszélt Moyes-szel. Zavart és dühös amiatt, ahogyan kezelik." Pedig úgy látszott, a támadó egy időre megnyugodott, és edzésbe is állt, de el kell fogadnia, hogy már nem feltétlenül ő az első számú kedvenc az Old Traffordon.

Pár napja Ed Woodward sportigazgató is kijelentette, hogy egyelőre nem foglalkoznak senki hosszabbításával, így Rooney-éval sem, akinek 2015 nyaráig szól a szerződése a Manchester United csapatához, de Angliából és külföldről is csábítják.

Az angol válogatott támadó korábban elmondta, hogy ő továbbra is elöl szeretne játszani, de azt senki sem kérdőjelezi meg, hogy Robin van Persie az első számú csatár. Talán Rooney-nak is érdemes lenne a csapat érdekeit szem előtt tartani a sajátjainál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney-nak nem kínálnak új szerződést
Bár még mindig nem tudni semmi konkrétat Wayne Rooney jövőjéről, klubja, a Manchester United nem aggódik a csatár miatt. Olyannyira nem, hogy a távozási pletykák ellenére sem tárgyalnak a hosszabbításról a játékossal, akinek...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooneyt hazaküldte a United!
Mielőtt a Manchester United klubváltást vizionáló drukkerei túlságosan aggódni kezdenének: Wayne Rooneynak sérülés miatt kell hazarepülnie. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu