Újabb ajánlat Rooneyért: visszautasítva

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 5. 12:52
A Chelsea újabb, 25 millió fontos ajánlatot tett Wayne Rooneyért, a Manchester United azonban csípőből visszautasította azt. Az Elefántbébi rövidesen átigazolási kérelmet adhat be.


 

UPDATE (15:35 óra): Rooney kihagyja a United keddi, stockholmi meccsét. Az indoklás: „Rosszul, a vállára esett a szombati zárt kapus meccsen. Nem túl komoly, de ezt a mérkőzést ki kell hagynia. Nagyon sajnáljuk” – nyilatkozta a menedzser, David Moyes.
-----

A Chelsea rendületlenül ostromolja a Man. Unitedet Wayne Rooney miatt, aki minden körülmények között távozni akar, és rövidesen átigazolási kérelmet adhat be a Daily Mail szerint.

A Kékek ennek érdekében újra licitáltak a támadóért, aminek tényét a Vörös Ördögök is megerősítették, csakhogy a válasz nemleges volt.

„Tegnap kaptunk egy ajánlatot, de azonnal visszautasítottuk. Továbbra is kitartunk amellett, hogy nem eladó” – mondta hétfőn az MU egyik szóvivője.

A Chelsea állítólag 25 millió fontot adna az elkívánkozó támadóért, 30 millió fölé viszont semmiképp sem menne. Rooney heti 240 ezret keresne a Stamford Bridge-en.

Az ügy érdekében a CFC titkára, Dave Barnard el sem utazott a klub amerikai túrájára, hanem inkább Londonban tüsténkedik, hogy létrejöjjön az üzlet.

Akármi is történik, Rooneyra  pikáns meccs vár augusztus 26-án, a United és a Chelsea ugyanis épp egymással mérkőzik a Premier League-ben.

Az MU eddig nem szuperál az átigazolási piacon, Thiago Alcántara után Cesc Fabregasról is lemarad a jelek szerint.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu