MU: Tényleg aggódni kell Rooney-ért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 6. 11:19
Darren Fletcher, a Manchester United lábadozó skót középpályása szerint Wayne Rooney jövője valóban kétségessé vált a klubnál. Hiába szeretné mindenki, hogy az angol válogatott csatár maradjon az Old Traffordon, ha ő maga menni akar.


 

A Manchester United tegnap jelentette be, hogy a Chelsea második ajánlatát is visszautasította Wayne Rooney-ért, ami már állítólag 30 millió fontról szólt. Egyre inkább úgy néz ki, az Old Traffordról nem engedik el a csatárt, aki nem beszél, de állítólag valóban menni szeretne.

"Ilyenekről nem igazán beszélünk egymás között - mondta a Daily Mailnek Darren Fletcher, a United súlyos bélfertőzésből épülő középpályása, aki szerint akár a bajnoki cím is múlhat Rooney távozásán. - De természetes, hogy mindenki aggódik egy ilyen helyzetben, mert fantasztikus futballista."

"Ugyanakkor igyekszünk nem foglalkozni Wayne és a klub ügyével. Én személy szerint nagyon örülnék, ha maradna, mert nagyon nagy szerepe van abban, amit az utóbbi kilenc-tíz évben ez a csapat elért. Tisztelem érte, és ezért remélem, hogy érünk még el együtt sikereket."

Wayne Rooney 2004-ben érkezett az Old Traffordra, ahol felért a csúcsra, de többször is összetűzésbe került Sir Alex Fergusonnal, a Manchester United legendás menedzserével. 2010-ben egy hirtelen felindulásában már el akart igazolni a városi rivális Cittyhez, de végül elnézést kért és hosszabbított.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu