Csapattársai csinálták ki Fülöp Mártont

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 18. 22:55
Buta vereséget szenvedett a Fülöp Mártonnal a kapujában fellépő Sunderland az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 37. fordulójának zárómeccsén. A piros-fehérek egy esetleges győzelemmel biztosan megragadhattak volna az élvonalban, ám két hatalmas hiba végül 3-1-es verséghez vezetett Portsmouthban.


PREMIER LEAGUE, 37. FORDULÓ:
Portsmouth-Sunderland 3-1 (0-0)
Gólszerző: Utaka (61.), Bardsley (68. - öngól), Traore (88.), ill. Jones (59.)

 

 

Elárulták Fülöp Mártont, akit kétszer is teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hoztak csapattársai. Pedig a második félidő elején megszerezte a vezetést a kiesés rémétől fenyegetett Sunderland Portsmouthban, ám biztos bennmaradást jelentő pozícióját csupán két percig tudta fenntartani.

 

Ekkor a vendégvédők felszabadítottak volna, csakhogy a labda a meglepett Grand Leadbitter fejéről saját kapuja felé pattant. Utaka lecsapott rá, majd éles szögből a hálóba bombázott.

 

A hazaiak vezetőgólja hasonlóan szerencsétlen hibából született. Begovic rúgta ki a labdát, amely a vendégtérfél közepén pattant le először, Anton Ferdinand hozzányúlt volna, ám a játékszer átpattant a lába alatt: Utaka ezt is köszönte, kicselezte Fülöpöt, majd az előle menteni igyekvő Bardsley a saját hálójába sodort.

 

Pech, pech hátán, Fülöp foghatta a fejét. Traore a hajrában még betalált, így biztossá tette a Pompey sikerét. 

 

Az utolsó körben a Sunderland a Chelsea-t fogadja, a Hull a bajnok Manchester Unitedet látja vendégül, a Newcastle az Aston Villához látogat, a Middlesbrough pedig a West Hamhez utazik. Közülük, a már elvérzett West Brom mellett ketten kiesnek. Micsoda záróforduló lesz...

 

TABELLA ITT!

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu