KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FÜLÖP MÁRTON"
Fülöp készen áll a visszatérésre 2013. október 28. 17:26 Rákbetegségéből sikeresen felépülve újra védene Fülöp Márton 24-szeres válogatott labdarúgó. A 30 éves hálóőr hétfői sajtóbeszélgetésén elmondta, hogy az elmúlt négy és fél hónapban szeretett volna egy kicsit háttérbe vonulni, de ezt az időszakot maga mögött hagyva innentől pedig csak előre tekinteni.
 
Jól sikerült Fülöp Márton műtétje 2013. június 22. 19:37 Jól sikerült a rákbetegséggel kezelt Fülöp Márton műtétje, a 24-szeres válogatott labdarúgó a facebookon üzent rajongóinak.
 
Fülöp: PL-ből Görögországba 2012. július 14. 15:10 Péntek este kétéves szerződést írt alá az Aszterasz Tripolisszal a 24-szeres magyar válogatott kapus Fülöp Márton. A közelmúltban járt le a szerződése a West Bromnál.
 
Fülöp Márton klubot vált 2012. március 14. 17:30 Exkluzív! Fülöp Márton nem tervezi, hogy meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését a West Bromwich Albionnal, ám egyelőre korainak tartja a jövőjét firtató kérdéseket. A bárányhimlőből szépen gyógyul, de utána sem számít sok játéklehetőségre.
 
Buzsáky Ákos nélkül lőtt hármat a QPR 2011. szeptember 17. 18:03 A három érdekelt magyar közül kettő a padon ült, egyet pedig a keretbe sem neveztek a Premier League 5. fordulójában szombaton lejátszott öt mérkőzésen.
 
MU-siker: Young javította De Gea hibáját 2011. augusztus 14. 18:52 VIDEÓ! Kihasználta a Manchester United a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal botlását, miután 2-1-re legyőzte a West Bromwich Albiont a Premier League 1. fordulójában. A Vörös Ördögök jól kezdtek, Wayne Rooney révén vezettek is, de David de Gea hibáját kihasználva egyenlítettek a hazaiak. A második félidő nagy küzdelmet hozott, a végén Ashley Young szép egyéni akciója és kicsit szerencsés gólja döntött. Fülöp Márton padozott, Gera Zoltánt kimaradt.
 
Fülöp a West Bromé - hivatalos 2011. augusztus 6. 21:05 Ahogy arra számítani lehetett, Fülöp Márton Gera Zoltán csapattársa lesz, a 28 éves kapust szerződtette az angol West Bromwich Albion.
 
Fülöp Márton is Gera csapattársa lehet 2011. augusztus 3. 20:25 A frissen leigazolt Ben Foster mögé, tartalékkapusnak szeretné megszerezni Fülöp Mártont Gera Zoltán régi-új csapata, a West Bromwich Albion - állítja a Daily Mail. Priskin Tamásért pedig a Premier League-újonc Swansea van oda.
 
Kikerült Fülöp a válogatottból 2011. május 23. 11:00 Fülöp Márton sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott keretéből, helyére a Paks kapusát, Csernyánszki Norbertet hívta be Egervári Sándor szövetségi kapitány.
 
Ismét csak Priskin kapott lehetőséget 2011. április 16. 19:45 Egyetlen magyarként Priskin Tamás léphetett pályára a Championship 42. fordulójának szombati játéknapján. A magyar támadó a 68. percben állt be a feljutásért küzdő Swansea együttesébe, gólt azonban ő sem tudott szerezni a Burnley ellen. Az Ipswichben Fülöp Márton immáron sorozatban ötödik találkozóját volt kénytelen a padon tölteni, miután a londoniak kapuját ismét Arran Lee-Barrett védte. Gyepes Gábor is csak a partvonalon túlról nézhette végig csapata mérkőzését.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu