Fülöp Márton klubot vált

Szerző: Czövek OszkárLétrehozva: 2012. március 14. 17:30
Exkluzív! Fülöp Márton nem tervezi, hogy meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését a West Bromwich Albionnal, ám egyelőre korainak tartja a jövőjét firtató kérdéseket. A bárányhimlőből szépen gyógyul, de utána sem számít sok játéklehetőségre.


 

Fülöp Márton bárányhimlő miatt el sem utazott a Manchester United elleni idegenbeli bajnokira, és bár az állapota fokozatosan javul, még nem kapcsolódott be az edzésekbe.

„Néhány napot várni kell, míg újra be tudok szállni a közös munkába, de nem kell értem aggódni. Lázam volt, kiütések jöttek ki rajtam, de szerencsére múlófélben van. Gyerekként elkerültek az ilyen típusú betegségek, most ennek is eljött az ideje” – nyilatkozta a SportHirado.hu-nak.

Hogy utána hány percet állhat majd a kapuban, azt illetően nem túlzottan optimista, elvégre Roy Hodgson kitart a választottja mellett.

„Ben Foster az első számú kapus, élvezi a menedzser bizalmát, és realistán nézve ez nem is változik a szezon végéig.”

Egy labdarúgónak persze az a célja, hogy minél többet, lehetőleg minden percet a pályán töltsön, de Fülöpnek ez a vágya csak új klubban teljesülhet.

„A szerződésem a nyáron lejár, és aligha hosszabbítom meg. Akadnak érdeklődők, de nagyon korai arról beszélni, mi történik a nyáron. Amíg hivatalosan a West Brom kapusa vagyok, az a dolgom, hogy végrehajtsam az edző utasításait, aztán meglátjuk. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy Angliában maradjak, valamennyi ajánlatot meghallgatom” – fogalmazott sejtelmesen a válogatott hálóőr.

Addig is foglalkozzunk tehát a Gera Zoltánt is foglalkoztató WBA-val, amelyet a nemzetközi kupaszereplést jelentő helyezésektől és a kieséstől is tetemes pontszám választja el. De akkor mi a cél a hátralévő fordulókban?

„A West Bromtól komoly teljesítmény, ha stabil középcsapatnak mondhatja magát, nincs mit szégyenkeznünk a jelenlegi helyezésünkön” – foglalta össze tömören Fülöp Márton.

Címkék: Fülöp Márton
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu