Chelsea-vétel a Barcából Essien helyére

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 23. 10:19
Pénteken még csak a tárgyalások tényéről lehetett tudni, szombaton reggel viszont a Chelsea megerősítette, hogy megegyezett a 19 éves Oriol Romeu átigazolásáról a Barcelonával. A Kékeknek már csak a személyes részletekben kell megegyezni az ifjú titánnal.


A korábbi spanyol korosztályos válogatott egy mérkőzésen lépett pályára a katalánok első csapatában az előző szezonban, a B-gárdában viszont 2008 óta összesen 49-szer. A brit sportcsatorna, a Sky Sports szerint a védekező középpályás ára 5 millió euró körül lehet.

André Villas-Boas Bangkokban kitért rá: „Nem akarok róla sokat beszélni, mert még nem a mi játékosunk, de Michael Essien sérülésével szép jövő előtt áll. A kis Barcelona óriási idényen van túl, bár Oriol közben sérült volt, de a végén az első csaptnál is játszhatott."

„Lényeg a lényeg, hogy ő az egyik legnagyobb ígéret ezen a poszton, remélem meg tudunk vele egyezni a személyes részletekben, és átmegy az orvosin" – tette hozzá az újdonsült portugál menedzser a Chelsea hivatalos oldalán olvasható nyilatkozatában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu