KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ORIOL_ROMEU"
Lesz még Romeu a Chelsea játékosa? 2013. december 13. 11:16 A Stamford Bridge-en képzeli el pályafutását Oriol Romeu, a Chelsea fiatal védekező középpályása, akit most egy évre kölcsönadtak a spanyol bajnokságba, a Valencia csapatának. Ugyan kiesett José Mourinho kegyeiből - bár valószínűleg be sem került -, de elszánt, és ha rajta múlik, visszatér és harcolni fog a posztért.
 
A Chelsea-ből megy a Valenciához 2013. július 12. 12:26 Egyéves kölcsönszerződést írt alá a Chelsea fiatal spanyol védekező középpályása, Oriol Romeu a Valenciával. A 21 éves játékos a távozó David Albelda helyére érkezik, de jövő nyáron valószínűleg visszatér a Stamford Bridge-re.
 
Romeu visszatérhet a Barcelonához 2011. december 29. 18:44 Oriol Romeu minden vágya, hogy a Barcelonában szerepeljen, de 2013 előtt aligha tér haza a Chelsea katalán középpályása.
 
„Nem volt nehéz elhagyni a Barcát” 2011. szeptember 8. 09:21 Oriol Romeunak saját elmondása szerint nem esett nehezére, hogy hátrahagyja a Barcelonát, és a Chelsea-be szerződjön a nyáron.
 
A Barcából igazolt a Chelsea - hivatalos 2011. augusztus 4. 12:25 Majd két héttel azután, hogy a Chelsea megegyezett a Barcelonával Oriol Romeu átigazolásáról, végre a játékossal is közös nevezőre jutott, így hivatalos oldalán bejelentette a védekező középpályás érkezését, aki André Villas-Boas második szerzeménye lett. A 19 éves tehetség négyéves szerződést írt alá a Kékeknél, és amint véget ér Kolumbiában az U20-as világbajnokság, csatlakozik a kerethez.
 
Chelsea-vétel a Barcából Essien helyére 2011. július 23. 10:19 Pénteken még csak a tárgyalások tényéről lehetett tudni, szombaton reggel viszont a Chelsea megerősítette, hogy megegyezett a 19 éves Oriol Romeu átigazolásáról a Barcelonával. A Kékeknek már csak a személyes részletekben kell megegyezni az ifjú titánnal.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu