Lesz még Romeu a Chelsea játékosa?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 13. 11:16
A Stamford Bridge-en képzeli el pályafutását Oriol Romeu, a Chelsea fiatal védekező középpályása, akit most egy évre kölcsönadtak a spanyol bajnokságba, a Valencia csapatának. Ugyan kiesett José Mourinho kegyeiből - bár valószínűleg be sem került -, de elszánt, és ha rajta múlik, visszatér és harcolni fog a posztért.


 

Oriol Romeu a Barcelonából indult, amelynek első csapatában mindössze kétszer lépett pályára, majd 2011 nyarán ötmillió euróért megvásárolta a Chelsea, amely négyéves szerződést kötött vele. A Stamford Bridge-en azonban nem tudott megragadni a kezdőben, ráadásul hiába ígért neki Roberto di Matteo több bizonyítási lehetőséget, a játékos térdsérülést szenvedett.

Nyáron, José Mourinho érkezése után nem sokkal kölcsönadták egy évre a spanyol Valenciának, ahol eddig hétszer játszott, és hétről hétre nagyszerűen teljesít, de vissza akar térni Londonba, hogy harcoljon a helyéért. "Tudom, hogy figyelnek, és elégedettek a teljesítményemmel" - mondta a 22 éves játékos a Sky Sportsnak.

"Már gratuláltak is nekem, de közvetlenül még nem beszéltem Mourinhóval. A Chelsea játékosmegfigyelői annyit mondtak, hogy jelenleg nincs sok rivális az én posztomon, ezért ha jó szezonom lesz, jövöre vissza akarnak vinni. Ha így gondolják, és ennyire érdekli őket a játékom, annak én nagyon örülök."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Chelsea-ből megy a Valenciához
Egyéves kölcsönszerződést írt alá a Chelsea fiatal spanyol védekező középpályása, Oriol Romeu a Valenciával. A 21 éves játékos a távozó David Albelda helyére érkezik, de jövő nyáron valószínűleg visszatér a Stamford Bridge-re....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Barcától jött, Mourinho elpasszolja?
Marko Marin után újabb Chelsea-középpályás kerülhet kölcsönbe Spanyolországba, miután a Valenciában arról beszéltek, hogy Oriol Romeu kölcsönben a Denevéreknél köthet ki, de állítólag a Celta Vigo is szívesen látná....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: oriol_romeu
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu