Ceglédi sikerével tovább menetel a Bőcs

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 7. 19:47
Remek színvonalú találkozón 4-2-re győzött a listavezető Bőcs a Cegléd otthonában a labdarúgó NB II keleti csoportjában az ötödik fordulóban. A 20. percben kiállított Villányi révén tíz főre fogyatkozó hazaiak mindent megtettek és egyenlíteniük is sikerült a második félidőben, ám három perc alatt két gólt lőttek a vendégek és megőrizték vezető helyüket a tabellán.


LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ:
CEGLÉD - BŐCS 2–4 (1-2)
Cegléd, Malomtó, 500 néző. Vezette: Guta J. (Berettyán P., Horváth R.)
RESTART-CEGLÉDI VSE: Sánta – Miklósvári, Buzás, Villányi, Ramos –Kenderes, Fehér (Utassy 82 p.), Szabó, Tóth, Selei (Leskó 77. p.) – Medgyesi (Horváth 70.p.) Vezetőedző: Soós Imre
BŐCS SPORT KFT: Hamar – Szakszon, Martis, Cséke, Molnár – Siróczki, Jeney, Kóka (Menougong 46.p.), Irhás – Zsarnai (Vass 70.p.), Gaál (Ondó 70.p.) Vezetőedző: Tóth László
Gólszerzők: Villányi (8.), Szabó (52.) ill. Siróczki (3.) Irhás (32.), Cséke (88.), Ondó (91.)
Sárga lap: Ramos (41.), Buzás (57.) ill. Martis (45.)
Kiállítva: Villányi (20.)



A rekkenő hőségben várta a csapatokat Cegléden, azonban a vendégeket ez a legkevésbé sem zavarta, három perc után egy 22 méteres bombagóllal máris vezetést szereztek. A hátrányba került hazaiak hamar magukhoz tértek és Villányi révén gyorsan egyenlítettek.

 

A 20. perbena gólszerző hősből, negatív főszereplővé lépett elő, utolsó emberként akasztotta a kitörő bőcsi játékost a tizenhatoson belül, a bíró kiállította a hazai bekket és azonnal a tizenegyespontra mutatott, azonban Molnár a büntetőt a kapufára lőtte. A 32. percben egy bőcsi nagybedobás után Irhás két lépésről bekotorta a labdát, így vendégvezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

 

A második félidőben egy klasszikus kontra után Selei passzából Szabó Zoltán egyenlített. Az utolsó percekig kiegyenlített játék folyt. Akkor nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a vendégek és a fáradó, 70 percen keresztül emberhátrányban küzdő hazaiak nem bírták a nyomást, két támadásból két gólt szereztek a vendégek és megőrizték első helyét a tabellán.

 

EDZŐSZEMMEL:
Soós Imre: – Óriási mérkőzésen szerintem a zöldeket legyőztük, de a fekete mezesekkel viszont nem tudtunk mit kezdeni.
Tóth László: – Igazi rangadó volt, remek ceglédi csapat ellen arattunk megérdemelt győzelmet.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu