Carlos Queiroz kiszolgálná a közönséget

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 15. 16:55
Carlos Queiroz nem kételkedik abban, hogy bár az albánok komoly játékerőt képviselnek, vesztesen hagyják majd el a bragai stadion játékterét. A portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, bízhat a csapategységben, míg a hazaiak húzóembere, Cristiano Ronaldo optimistán várja az összecsapást. A Zenit csatára, Danny elmondása szerint társaival komoly erőket kell majd mozgósítania ahhoz, hogy áthatoljanak a vendégek falán.



A portugál labdarúgó-válogatott a Dánia elleni vereség és a Svédország elleni döntetlen után nem engedheti meg magának, hogy újabb pontokat hullajtson, és csak a győzelmet tartja elfogadhatónak az Albánia elleni, bragai mérkőzésen.

A luzitánok, bár több meghatározó játékosukra sem számíthatnak, Carlos Queiroz szövetségi kapitány szerint nem okoz majd gondot számukra, hogy hozzák a papírformát, ám amellett ígéri, a látványelemekre is komoly hangsúlyt fektetnek: tetszetős játékkal múlnák felül ellenfelüket.

„Nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy szurkolóink nemcsak hazai sikert, hanem többgólos, látványos győzelmet várnak el tőlünk, nekünk pedig az a feladatunk, hogy kielégítsük az igényüket. Bizakodó vagyok a találkozó előtt, ugyanis úgy vélem, hogy a világelithez tartozó játékosaink igazi egységet alkotnak, akik valóban éhesek a sikerre.”

„Nem gyerekjáték továbblépni ebből a csoportból, ám a mai, kiegyenlített erőviszonyok között nem adnak semmit sem ingyen. Senki sem gondolhatja, hogy rajt-cél győzelmet aratunk, de igen jó úton járunk ahhoz, hogy részt vegyünk a dél-afrikai világbajnokságon.”

A csapat játékmestere, ám az utóbbi időben gyenge formát mutató Cristiano Ronaldo amondó, társaival nagyot kell majd küzdenie szerda este, ám a lényeg az, hogy három ponttal gazdagodjanak: „Kiélezett küzdelem folyik a továbbjutó helyekért, és senkit sem szabad félvállról vennünk. Én mindig optimistán tekintek a jövőbe, így egy percig sem kétlem, hogy ott leszünk a soron következő világversenyen.”

Danny, a Zenit Szentpétervár csatára úgy tartja, rendkívül nehéz lesz feltörni az albánok védelmét. „Valódi falat vonnak a kapujuk elé, de abban bízom, hogy nem tudnak majd kilencven percen keresztül feltartóztatni minket” – nyilatkozta a Szuperkupa-döntőben is betaláló támadó.

 

A CSOPORT SZERDAI (2008.10.15.) MÉRKŐZÉSEI:
Málta-Magyarország 19:30 óra
Portugália-Albánia 22
AZ 1. CSOPORT ÁLLÁSA:
1. Dánia 3 2 1 0 6 2 7 pont
2. Svédország 3 1 2 0 2 1 5
3. Portugália 3 1 1 1 6 3 4
4. Magyarország 3 1 1 1 3 2 4
5. Albánia 3 1 1 1 3 2 4
6. Málta 3 0 0 3 0 10 0

 

A CSOPORT EDDIGI MÉRKŐZÉSEI:
Albánia-Svédország 0-0
Magyarország-Dánia 0-0
Málta-Portugália 0-4
Svédország-Magyarország 2-1
Albánia-Málta 3-0
Portugália-Dánia 2-3
Magyarország-Albánia 2-0
Dánia-Málta 0-0
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu