KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALBAN_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Messi-mágia, argentin parádé - videó 2011. június 21. 09:38 VIDEÓ! Két gólpassz, egy gól, Lionel Messi hathatós segítségével Argentína 4-0-ra elgázolta Albániát. A Copa Américára való felkészülés jegyében megrendezett utolsó barátságos meccsen már a nagyok, az első csapat játszott, ez meg is látszott az Albiceleste teljesítményén. Messi megoldási szemet gyönyörködtetőek voltak, Ezéquiel Lavezzit és Kun Agüerót is nagyszerű passzal hozta helyzetbe, sőt a negyedik, Carlos Tévez-találat előtt is tőle indult a csiki-csuki. Őrület! Nézd csak meg!
 
Éljen az albán-magyar barátság! – blog 2011. június 7. 18:45 Alkalmi bloggerünk, TuTibi nem bír magával, és már hétfőn elkezdte ajánlgatni a kedd esti Bosznia-Albánia Európa-bajnoki selejtezőt. A szorzón megakadt a szeme, és pénzszagot érez. Hogy az orra csal-e? A vasárnapi lengyel-argentin már bizonyította, tud ő jókat mondani.
 
Éljen az albán-magyar barátság! – blog 2011. június 6. 11:09 Alkalmi bloggerünk, TuTibi nem bír magával, és már hétfőn ajánlgatja a kedd esti Bosznia-Albánia Európa-bajnoki selejtezőt. A szorzón megakadt a szeme, és pénzszagot érez. Hogy az orra csal-e? A vasárnapi lengyel-argentin már bizonyította, tud ő jókat mondani.
 
Íme az albánok új szövetségi kapitánya! 2009. május 19. 22:31 A horvát Josip Kuze lett a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő albán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szövetség egyéves szerződést kötött a szakemberrel.
 
Albánok támadtak a magyar szurkolókra 2009. március 29. 16:03 Győzedelmes hazaút helyett ideges tortúra várt a magyar szurkolókra Tiranában. Az nb1.hu internetes honlap helyszínen tartózkodó tudósítója arról számolt be, hogy honfitársainkat a városból kivezető autópályán albán támadók - feltehetően fanatikus futballdrukkerek - állították meg. A hazai szurkolók elkezdték dobálni a magyar buszokat, ám miután kifogytak a munícióból, elfutottak. Az attaknak két sérültje van.
 
Csodálatos győzelem Albánia ellen 2009. március 28. 22:20 A magyar labdarúgó-válogatott nemcsak fogadkozott, hanem cselekedett is! Erwin Koeman együttese Tiranában 1-0-ra verte meg Torghelle Sándor góljával Albániát, ezzel továbbra is életben tartotta esélyeit a 2010-es világbajnokságra való kijutásért folyó harcban. Torghelle a 34. percben szerezte a mindent eldöntő találatot, Huszti Szabolcs beadását követően, kapu előtti kavarodás után a léc alá bombázott. Folytatódik az Afrikai Álom című mese. A következő epizód: Magyarország-Málta.
 
Focistáink poggyásza eltűnt Tiranában 2009. március 27. 14:37 Nem egészen kétórás, problémamentes repülés után a magyar labdarúgó-válogatott megérkezett Tiranába, ahol szombaton 20 óra 30 perckor játszik világbajnoki selejtezőt a házigazda albánokkal. Aranylábú ifjainkat tizenhat fokos, kellemes, fátyolosan napos idő fogadta, némi gondot az okozott, hogy az érkezés után a játékosok hiába vártak a csomagokra.
 
Holland bírók és holland kapitányok! 2009. március 27. 12:45 Az albán és a magyar labdarúgó-válogatottak szombat esti, tiranai világbajnoki selejtezőjén kulcsszerepbe kerülnek a hollandok: a hazaiak kispadján Arien Haan, a vendégekén Erwin Koeman ül, a mérkőzés játékvezetője Bjorn Kuipers, a két asszisztens pedig Patrick Gerritsen és Wilco Lobbert. Magyar győzelem, németalföldi főszereplőkkel?
 
Fresh Wiki: Hajrá, magyarok! 2009. március 27. 11:57 Szombat este 20 óra 30 perctől Albániában vendégszerepel világbajnoki selejtezőn a magyar labdarúgó-válogatott. A SportHirado.hu úgy gondolta, megkérdez néhány közéleti személyiséget, hogy ők miként vélekednek a közelgő megmérettetésről. Nos, jó hírünk van, hiszen legjobbjaink régen voltak ennyire népszerűek, sztárjaink pedig megígérték, magyar győzelemben bízva szurkolják végig a tiranai találkozót. Hajrá, fiúk!
 
Fogadkoznak az albánok - de ki lő gólt? 2009. március 25. 12:00 Albánia is komolyan készül a magyar labdarúgó-válogatott elleni világbajnoki selejtezőre. Ervin Skela, a csapat egyik legrutinosabb tagja szerint nem szabad megismételni azokat a hibákat, amelyeket Budapesten elkövettek, és akkor elérhetik céljaikat. A hosszú ideje a Bundesligában játszó középpályás kiemelte Dárdai Pált, Hajnal Tamást és Huszti Szabolcsot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu