Albánok támadtak a magyar szurkolókra

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 29. 16:03
Győzedelmes hazaút helyett ideges tortúra várt a magyar szurkolókra Tiranában. Az nb1.hu internetes honlap helyszínen tartózkodó tudósítója arról számolt be, hogy honfitársainkat a városból kivezető autópályán albán támadók - feltehetően fanatikus futballdrukkerek - állították meg. A hazai szurkolók elkezdték dobálni a magyar buszokat, ám miután kifogytak a munícióból, elfutottak. Az attaknak két sérültje van.


Három nagybusz és egy mikrobusz indult el az albán fővárosból Szkopje irányába rendőri felvezetéssel, amikor a hivatalos kíséret hirtelen visszafordította a konvojt és egy másik útvonalra irányította azt.

Nem jutottak messzire... Albán támadók ugyanis elállták a magyar buszok útját és elkezdték dobálni őket. Amikor kifogytak a munícióból, hirtelen elfutottak. Csak azért nem lett folytatása a történetnek, mert a túra szervezői megakadályozták, hogy a magyar szurkolók támadóik után rohanjanak.

Az esetnek két sérültje is van, többen pedig kisebb-nagyobb zúzódásokat szenvedtek. Emellett a buszok sem úszták meg a dolgot, ebben az állapotban ugyanis nem indulhattak el hazafelé.

Ezek a történések egyenesen következtek a mérkőzés alatti rendőrségi és szurkolói összecsapásokból. A találkozó közben a hatóságok választották el egymástól a két fanatikus drukkercsoportot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu