KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANNY"
2010-ig pihen a Zenit és Portugália ásza 2009. május 20. 00:28 Súlyos sérülés miatt vége Danny Alves szezonjának, akit legközelebb jövőre láthatunk futballpályán. A 2007-es orosz bajnok Zenit támadó középpályása, Huszti Szabolcs csapattársa keresztszalag-szakadást szenvedett. Danny kiesése a portugál válogatottat is érzékeny érinti, a 25 éves játékos kihagyja a hátralévő vb-selejtezőket.
 
Carlos Queiroz kiszolgálná a közönséget 2008. október 15. 16:55 Carlos Queiroz nem kételkedik abban, hogy bár az albánok komoly játékerőt képviselnek, vesztesen hagyják majd el a bragai stadion játékterét. A portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, bízhat a csapategységben, míg a hazaiak húzóembere, Cristiano Ronaldo optimistán várja az összecsapást. A Zenit csatára, Danny elmondása szerint társaival komoly erőket kell majd mozgósítania ahhoz, hogy áthatoljanak a vendégek falán.
 
Orosz csúcsért igazolt játékost a Zenit 2008. augusztus 25. 17:38 A 25 éves portugál támadó középpályással, Danny Alvessel erősítette meg keretét az UEFA-kupa címvédő Zenit. Dick Advocaat együttese orosz csúcsot jelentő 30 millió eurót fizetett a futballistáért a Dinamo Moszkvának.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu