2010-ig pihen a Zenit és Portugália ásza

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 20. 00:28
Súlyos sérülés miatt vége Danny Alves szezonjának, akit legközelebb jövőre láthatunk futballpályán. A 2007-es orosz bajnok Zenit támadó középpályása, Huszti Szabolcs csapattársa keresztszalag-szakadást szenvedett. Danny kiesése a portugál válogatottat is érzékeny érinti, a 25 éves játékos kihagyja a hátralévő vb-selejtezőket.


Dannyt 30 millió euróért igazolta le tavaly nyáron a Gazprom cég többségi tulajdonában lévő egylet, ami orosz átigazolási rekordot jelentett. A technikás futballista 2008-ban UEFA-kupa és Európai Szuperkupa-győzelemig jutott a Zenittel, a bajnokságban tíz gólt szerzett.

Nagy bajban vannak a télen az Eb-hős Andrej Arsavint és az argentin Alejandro Dominguezt is eladó szentpéterváriak. Nem maradt igazi fazonszabász csapatukban. Az eddig jobbára csak mellőzött Huszti Szabolcs is pályázik a megüresedett balszélső posztra, de az oroszok állítólag már Ricardo Quaresma, illetve Fabio Quagliarella felé kacsintgatnak.

A portugál válogatottról nem is beszélve, amely öt mérkőzés alatt mindössze hat pontot gyűjtött a világbajnoki selejtezősorozat A jelű csoportjában. Lemaradása hét pont a dánokkal és a mieinkkel szemben. Danny már biztosan nem tör majd borsot a Koeman-csapat orra alá.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu