Cantona: Ide nékem a Man Unitedet!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 25. 12:55
Eric Daniel Pierre Cantona ismét beszólt. A Manchester Unitedben 1992 és 1997 között futballozó híres-hírhedt francia zseni kijelentette: szívesen irányítaná menedzserként a Vörös Ördögöket, ha pedig ez mégsem jönne össze, az angol nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya lenne. Indoklásként csak annyit mondott, ő a legjobb.


Nem hazudtolta meg magát Eric Cantona, aki amellett, hogy 1997-es visszavonulása óta színészkedett-rendezgetett és a francia strandfutball-válogatottat gardírozta, nem mondott le a topfociról sem.

 

Természetesen nem játékosként, sokkal inkább vezetőként vállalna szerepet a 43 éves, aktív pályafutása alatt csodálatos góljairól és cseleiről, valamint botrányairól elhíresült Cantona.

 

Amikor a szerénységet osztogatták, valószínűleg az utolsó helyek egyikén vesztegelt a fenegyerek, aki felesége oldalán azóta már kissé lenyugodott. Persze nem ő lenne, ha a múlt heti Cannes-i filmfesztiválon is jelen lévő francia ne szólt volna be a futballpolgároknak.

 

Megtette, méghozzá igencsak meglepő dolgokkal kápráztatott el mindenkit.

 

„Még pontosan nem tudom hány éven belül, de ott lesz a nevem a Manchester United kispadján - mint menedzser - nyilatkozta magabiztosan „Erik király”. - Nem azt mondom, hogy Ferguson menjen, sokkal jobban tisztelem én őt annál. De mégis, eljöhet az én időm. Ha nem az MU-nál, akkor az angol válogatottnál. Igaz, Fabio Capellót is szeretem, mert egy roppant rátermett, erőskezű szövetségi kapitány. S hogy mire alapozom szavaimat? Cantona a Manchester United történelme, Cantona a legjobb!”

 

A vad, de boldog időkben Cantona (elöl) az MU kincse volt  

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu