KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERIC_CANTONA"
„A City még messze van a Unitedtől” 2011. augusztus 4. 15:39 A Manchester United legendája, Éric Cantona szerint sok időnek el kell még telnie ahhoz, hogy a Manchester Cityt egy szinten lehessen emlegetni a városi riválissal.
 
Cantona visszatér az Old Traffordra 2011. június 10. 15:48 Éric Cantona Paul Scholes búcsúmeccsére visszatér az Old Traffordra – az ellenfél New York Cosmos igazgatójaként.
 
Cantona: Büszke vagyok a kungfurúgásra! 2011. március 4. 14:29 A Manchester United legendája, Eric Cantona a BBC Football Focus című műsorának adott exkluzív interjújában kijelentette: karrierje csúcspontja a híres kungfurúgása volt, amit a szurkolókért tett.
 
Sportigazgató lett a Man. United ikonja 2011. január 19. 09:44 Ismét váratlan döntéssel lepte meg a közvélemény a futballvilág francia legendája, aki több éves önkéntes „száműzetés” után visszatért a nagypályás labdarúgás világába. Az utóbbi időben szinte csak és kizárólag a strandfocival foglalkozó, ott is remek sikereket elérő Eric Cantona lett a New York Cosmos sportigazgatója.
 
Színházban is szerepel már az MU-legenda 2010. január 30. 14:39 Eddig is tudtuk, „Eric, a király” különleges egyénisége a futballvilágnak. Botrányok kísérték sikerekben roppant gazdag pályafutását, amelyet a csúcson fejezett be. Utána átnyergelt a strandfocihoz, de számos nagy sikerű mozifilmben is viszont láttuk. Annak idején több tízezer szurkoló előtt szerepelt, de most megelégszik négyszáz nézővel is. A hír: Eric Cantona a filmes szerepek után mostanában színházi szereplőként igyekszik bizonyítani tehetségét.
 
Cantona felpofozta volna a kezező Henryt 2009. november 21. 10:28 Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a francia-ír világbajnoki pótselejtező kapcsán, noha az már egészen biztos, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség nem játszatja újra a találkozót, mivel „csak” súlyos játékvezetői mulasztás történt, de ez nem elég az ismétléshez. Ráadásul elsőre igencsak meglepőnek tűnhet, hogy éppen egy honfitárs „esett neki” a gallok továbbjutást érő találata előtt kezező Thierry Henry-nak, de jóval kisebb lehet a meghökkenés, ha eláruljuk, Eric Cantona kritizálta a támadót…
 
Cantona: Ide nékem a Man Unitedet! 2009. május 25. 12:55 Eric Daniel Pierre Cantona ismét beszólt. A Manchester Unitedben 1992 és 1997 között futballozó híres-hírhedt francia zseni kijelentette: szívesen irányítaná menedzserként a Vörös Ördögöket, ha pedig ez mégsem jönne össze, az angol nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya lenne. Indoklásként csak annyit mondott, ő a legjobb.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu