Buffon: A Juve-szurkolóknak nincs párjuk

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 14. 13:36
Roppant hálás a szurkolóknak Gigi Buffon. A hét hónapos kényszerszünet után csütörtök este visszatért Juventus-ikon a kupában a nyolc közé jutott a csapattal, de amit a fanatikusoktól kapott az egész meccs alatt, azt sohasem feledi már.


Nem volt sok dolga, de nem is ezért skandálták a szurkolók kilencven percig a nevét. Buffon a Paraguay elleni vb-csoportmeccsen szenvedett hátsérülést még a nyáron: megműtötték, majd türelmesen várta a pillanatot, ami a Catania elleni Coppa Italia-nyolcaddöntőben jött el.

"Egy olyan labdarúgónak, aki világbajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyert, játszott sok-sok nagyszerű meccsen, a Catania elleni kupacsata is tartogatott meglepetéseket, rejtett magában izgalmakat - kezdte a közönségkedvenc kapus. - Fantasztikus érzés volt újra a pályán lenni."

"Kevés feladatom akadt, csak Pesce lövésénél kellett nagyot hárítanom. Bebizonyítottam, hogy teljesen rendbejöttem. A szurkolóknak pedig mindent köszönök. Korábban többen mondták, más csapattal sikeresebb lennék - ez meglehet -, de amit az itteni drukkerek nekem eddig adtak, azt sehol máshol nem kapnám meg." 

A Zebrák amúgy Kraszics (34.) és Pepe (54.) góljával 2-0-ra legyőzték a Cataniát és a Coppa Italia negyeddöntőjébe jutottak. A meccs másik hőse Buffon mellett a régi önmagát idéző Alex Del Piero volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Buffonnal jutott a nyolcba a Juventus!
VIDEÓK! A több mint féléves kényszerszünet után visszatért Gigi Bufonnal a kapujában harcolta ki a nyolc közé kerülést a Juventus alakulata a Coppa Italiában, amely Torinóban verte meg 2-0-ra a Cataniát. A meccsen a kapus...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu