Botlott a listavezető Szolnokon

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 1. 15:53
A másodosztályú labdarúgó bajnokság keleti csoportjának 13. fordulójában az éllovas Bőcs látogatott Szolnokra. Nagy iramú, kiállítással fűszerezett mérkőzésen, Kotula góljával 1-0 győztek a hazaiak a borsodiak ellen. A szombati mérkőzésen a hazai csapat ismét kapott gól megúszta így már 465 perce érintetlen Rézsó hálója.


 

LABDARÚGÁS, NB II, KELETI CSOPORT, 13. FORDULÓ:
SZOLNOKI MÁV-MONDI – BŐCS KSC 1-0 (0-0)
Szolnok, 200 néző. Vezette: Iványi, (Szpisják, Viczián)
SZOLNOK: Rézsó - Szalai, Antal, Balogh, Urbán-Szabó – Bozori (Freud 67.), Mile, Hegedűs (Zana 54.), Kiss K.(Reinhardt 85.) – Kotula, Szabó T.
Vezetőedző: Vágó Attila
BŐCS: Hamar – Kóka, Martis (Vass 61.), Cséke, Molnár – Siróczki, Irhás, Jeney, Lipták – Bardi ( Gaál 51.), Zsarnai (Ondó 58.).
Vezetőedző: Tóth László.
Gólszerző: Kotula (60.),
Sárga lap: Molnár (23.), Siróczky (32.) , Lipták (53.), Antal (73.), Kotula (82.), Reinhardt (85.), Gaál (86.)
Kiállítva: Jeney (48.)

 

A találkozó előtt a vendégek mestere, Tóth László a Szolnok elleni rossz sorozat megszakadását várta.

A bőcsiek célja egyértelműen a három pont megszerzése volt, ennek megfelelően heves vendég rohamokkal indult a mérkőzés. Többször eljutottak a hazai kapu előterébe, legnagyobb helyzetük egy jobb oldali szöglet után alakult ki, Irhás kanyarított középre, óriási kavarodás alakult ki a kapu előtt, ide-oda pattogott a labda, míg végül Kóka ügyetlenkedte el a helyzetet.

A Szolnok fokozatosan vette át a játék irányítását, ám igazi gólhelyzetet nem sikerült kialakítania a bőcsi kapu előtt, így 0-0-val mehettek pihenőre a csapatok.

A második félidőre egy mindenre elszánt Szolnok érkezett. A mérkőzés 48. percében Szabó Tamás lépett ki az elalvó védők között, Jeney utolsó emberként buktatta a kaputól 20 méterre, Iványi játékvezető kezében villant a piros lap. A vendégcsapat erősen vitatta a döntés helyességét.

A megítélt szabadrúgást Antal a sorfalba vágta, a visszapattanó labdát egyből rászúrta, Hamar már verve volt helyette a kapufa mentett.

 

A találkozó 60. percében góllá érett a hazaiak főlénye, Kotula cselezgetett a bőcsi kapu előtt majd a 16-os vonaláról a kapu oldalába lőtt.

 

Sorra dolgozta ki helyzeteit a Tisza-parti gárda Zana 15 méteres lövése ismét a kapufáról vágódott a mezőnybe, Mile ismételt lövését hamar hatalmas bravúrral védte.

 

Tíz emberrel sem álltak be a borsodiak védekezni, így lüktető jó iramú mérkőzést láthatott a publikum. A helyzetei közül egyet kihasználó Szolnok megérdemelten gyűjtötte be a három pontot az éllovas Bőcsiek ellen, és ha egy kicsit jobban koncentrálnak a kapu előtt, nagyobb arányú is lehetett volna győzelmük.

 

EDZŐSZEMMEL
Vágó Attila: – Ez már nem véletlen, hogy ismét nem kaptunk gólt. A kiállításig taktikusan játszottunk, utána gyorsan kihasználtuk a létszám főlényt. A helyzetek alapján nagyobb arányban is győzhettünk volna.
Tóth László: – Ilyen gyenge játékvezetéssel edzői pályafutásom során még nem találkoztam.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu