Böőr: Képesek lehetünk a csodára

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 26. 12:14
Csütörtökön 20:30-kor lép pályára a Győri ETO FC együttese az ETO-Parkban a tavalyi német bajnok VfB Stuttgart ellen a labdarúgó UEFA-kupa második selejtezőkörének második mérkőzésén: az első találkozón 2-1-es vereséget szenvedtek a zöld-fehérek, ám Böőr Zoltán hatalmas góljának köszönhetően maradt esélye a győri együttesnek a visszavágón. A korábbi válogatott középpályás szerint az ellenfél jobb csapat, de bízik a továbbjutásban.


Nem áll megoldhatatlan feladat előtt az ETO, összejöhet a bravúr, hogy továbbjusson a VfB Stuttgart ellen. Egervári Sándor, a győriek vezetőedzője nincs könnyű helyzetben a sok sérült játékos miatt, de a vezetők és a csapat is bizakodó a visszavágó előtt.

 

Böőr Zoltán, a zöld-fehérek középpályása lőtte azt a hatalmas gólt a Mercedes-Benz Arénában, aminek köszönhetően képes lehet meglepetést okozni a Rába-parti együttes a VfB Stuttgart ellen. A győri játékosnak ki kellett hagynia az elmúlt bajnoki mérkőzést a Kaposvár ellen, ám ennek ellenére ott lehet a kezdőcsapatban csütörtök este. A középpályást a sérüléséről és a továbbjutási esélyekről kérdezte a SportHíradó.

 

„Nagyon sokat javult a lábam az utóbbi időszakban, és a holnapi edzést már a csapattal együtt tudom végezni. A közös tréning után tudom majd megmondani Egervári Sándornak, hogy pályára léphetek-e a Stuttgart ellen. Bizakodó vagyok, és mindenképpen szeretnék játszani csütörtök este” – mondta a játékos.

 

„Mindig is úgy gondoltam, bárki lehet az ellenfél, egy sportember csak is a továbbjutásra gondolhat, és úgy is kell játszania minden mérkőzésen. A VfB Stuttgart jelenleg jobb csapat nálunk, de ha a szerencse is mellettünk áll, akkor a győri közönség segítségével csodát tehetünk, és tovább léphetünk a következő fordulóba” – tette hozzá a győriek kiválósága.

 

A német együtteshez kapcsolódó hír, hogy a küldöttség csak a mérkőzés napján utazik busszal Győrbe, mert egy budapesti luxushotelban talált csak megfelelő szállást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu