Bojan Krkic a Románál - hivatalos

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 22. 12:32
Zajlik az élet a Barcelonánál, a csütörtöki esti Sánchez-bejelentés után újabb fontos hírt közölt a BL-győztes hivatalos oldalán, mégpedig Bojan Krkic Romába igazolását.


Vége a hetek óta tartó híreszteléseknek, ahogy sejteni lehetett, a katalánok kezdőjéből kiszorult csatár továbbállt, mégpedig 12 millió euró fejében szerződött az Örök Városba.

A kontraktuba bekerült egy passzus, miszerint a spanyolok visszavásárolhatják őt a 2012/13-as szezon végén 13 millió euróért, de a Roma semmisé teheti ezt, ha további 28 millió eurót fizet a Barcának - ebben az esetben kerek 40 milliójába kerülne az olasz klubnak Krkic.

A 20 esztendős támadó az egyik legnagyobb reménysége volt a gránátvörös-kékek ifjúsági csapatának, a 2007/08-as idény elején mutatkozott be az első csapatban, de David Villa érkezésével és Pedro meggyőző teljesítményével kiesett Josep Guardiola kegyeiből.

Ezért bár többször hangsúlyozta, mindenáron szeretne a Barcelonánál maradni, végül a május óta keringő pletykáknak megfelelően a korábbi katalán B-csapatot irányító, jelenlegi Roma-edző Luís Enrique irányítása alatt folytatja pályafutását.

A hírt a Farkasok egyelőre nem közölték hivatalos oldalukon, csak a Barcelona.

Best of Bojan Krkic

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sánchez a Barcelona játékosa - HIVATALOS
A Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy lezárult a nyári átigazolási piac egyik, ha nem a legnagyobb sagája, a klub 26 plusz 11,5 millió euróért leigazolja az Udinese 22 éves támadóját, Alexis Sánchezt. A chilei...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu