Sánchez a Barcelona játékosa - HIVATALOS

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 21. 20:33
A Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy lezárult a nyári átigazolási piac egyik, ha nem a legnagyobb sagája, a klub 26 plusz 11,5 millió euróért leigazolja az Udinese 22 éves támadóját, Alexis Sánchezt. A chilei hétfőn esik át az orvosin, majd aláírja öt évre szóló szerződését és be is mutatják a sajtó képviselői előtt.


A Barcelona 20:17 perckor hozta nyilvánosságra a hírt twitter-oldalán. Sánchez a klub első erősítése ezen a nyáron, már a hétvégén megérkezhet a katalán fővárosba, hogy aztán megismerhesse új otthonát, a Nou Campot.

Huszonhat millió eurót rögtön átutalnak a frulik számára, további 11,5 millió eurót pedig csak bizonyos feltételek teljesülése esetén, ami a játékos teljesítményétől is függhet.

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Stabil kezdő lesz-e Alexis Sánchez a Barcában?
Igen 29.7%
 
Nem 70.3%
 
Sánchez három szezon után hagyja el az Udinesét, amelynek mezében egészen a Serie A legjobb játékosa címig vitte az elmúlt szezonban. 31 meccsen 12 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.

"Nagyon fiatal, a támadó szekcióban bármelyik poszton bevethető, védekezésben is használható, kiegyensúlyozott, rengeteget fut. Remek fiú" - nyilatkozta róla csütörtökön Guardiola.

Az elmúlt hetekben a Manchester United, a Manchester City, a Real Madrid, a Chelsea és az Inter is harcba szállt Sánchezért, de a futballista hallani sem akart más klubról, csak a Barcelonáról.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu