Beckhaméken is átgázolt a Man. United

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 28. 09:05
Negyedik amerikai felkészülési mérkőzésén is gólfesztivált rendezett a Manchester United, amely 4-0-ra győzte le a Thierry Henryval és David Beckhammel felálló MLS All Stars gárdáját New Jerseyben.


A három amerikai élvonalban szereplő együttes, a New England Revolution 4-1-es, a Seattle Sounders 7-0-s és a Chicago Fire 3-1-es legyűrése után a tengerentúli liga legjobbjaiból álló válogatott volt az ellenfél 27 ezer néző előtt.

A mérkőzést pikentériáját a Vörös Ördögök korábbi kiemelkedő játékosa, Beckham és annak nagy riválisa, az Arsenal ikonja, Henry adták. Bár az eredmény nem éppen szoros mérkőzésről árulkodik, valójában nem volt négygólos különbség a két csapat között.

Az iram a kezdetektől látszott, nem a felkészülési találkozókon megszokott lötyögős lesz, szinte egymásnak estek a csapatok, de a 90 perc folyamán míg a Manchester United kihasználta helyzeteit, addig az MLS-válogatott mindent elpuskázott.

A vendégek góljait Anderson, Pak Dzsi Szung, Dimitar Berbatov és Danny Welbeck lőtte, ha valaki hiányolná Wayne Rooney nevét, akkor hozzátesszük, hogy a csatár kettőt készített elő. A 4-0 után Sir Alex Ferguson csak annyit mondott: „Tetszik az eredmény."

A United ezzel négy győzelemmel és 18-2-es gólaránnyal zárta az amerikai csapatok elleni négymérkőzéses sorozatát, így jöhet a nagy falat szombaton, a BL-döntő visszavágója, a friss Audi-kupa-győztes Barcelona elleni csúcsrangadó.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
MLS All Stars-Manchester United 0-4 (Anderson 19., Pak 44., Berbatov 51., Welbeck 67.)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu