KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FELKESZULESI_MERKOZESEK"
A Chelsea makulátlan, Sturridge üzent 2011. augusztus 6. 17:51 VIDEÓ! Véget ért a felkészülési mérkőzések sora a Chelsea számára, amelyik hetedik találkozóján ugyan először a nyáron gólt kapott, de makulátlan mérlegét így is megőrizte, 3-1-re verte a Rangerst. A londoniak Daniel Sturridge duplájával hátrányból fordítottak és a végén simán győztek. A Chelsea az elmúlt hetekben nem volt olyan meggyőző, mint a Real Madrid, de így is meglett a hétből hét, jöhet jövő vasárnap a Stoke City a PL-ben.
 
Laza hatossal készült a Real a Barcára 2011. augusztus 6. 13:42 VIDEÓ! Kitűnő játékkal és 6-0-s sikerrel zárta felkészülési mérkőzéseinek sorát a Real Madrid, amely a kínai bajnok Kuangcsu Evergrande szerdai 7-1-es kiütése után a helyi bajnokság ötödikjét, a Tiencsin Tedát intézte el. José Mourinho legénysége ezzel mind a hét nyári találkozóját megnyerte, mégpedig 27-5-ös gólaránnyal - a királyiak abszolút készen állnak a Barcelona elleni augusztus 14-i első Spanyol Szuperkupa-mérkőzésre.
 
Óriási gólokkal verték agyon a Barcát! 2011. augusztus 4. 09:05 VIDEÓ! Amennyire jól teljesítettek eddig az európai csapatok az Egyesült Államokban, olyan nagy verésbe szaladt bele szerdán éjjel a Barcelona Miamiban, a Bajnokok Ligája-győztest 4-1-re mosta le Javier Hernández és Carlos Vela korábbi csapata, a júliusban a Juventustól 1-0-s, a Real Madridtól pedig 3-0-s vereséget szenvedő Chivas. A mexikóiak nem aprózták el a győzelmet, Marco Fabian két hatalmas gólt akasztott a neves rivális kapujába.
 
Beckhaméken is átgázolt a Man. United 2011. július 28. 09:05 Negyedik amerikai felkészülési mérkőzésén is gólfesztivált rendezett a Manchester United, amely 4-0-ra győzte le a Thierry Henryval és David Beckhammel felálló MLS All Stars gárdáját New Jerseyben.
 
„Viharos" Juve-siker New Yorkban; videó 2011. július 27. 10:06 Egy átvonuló vihar miatt fél órára felfüggesztették a mérkőzést, ennek ellenére a Manchester City (2-0) után a Juventus is legyőzte a mexikói Club Américát.
 
Lilákat vert a Tottenham, cikis Bolton 2010. augusztus 7. 19:13 A mai nap folyamán több csapat is játszott barátságos mérkőzést a felkészülés jegyében. Ezek közül a Tottenham – Fiorentina ígérkezett a legizgalmasabbnak. Az olasz csapat kétszer is vezetést szerzett, ám végül mégis az angolok örülhettek, hiszen 3-2-re megnyerték az összecsapást. Egy hatalmas meglepetés is történt, hiszen a Bolton egy ötödosztályú csapattól kapott ki.
 
Győzelemmel hangolt a Barca a Clásicóra 2001. augusztus 7. 10:27 VIDEÓ! A Manchester United és a Chivas elleni vereség után gondoskodott róla, hogy ne üres kézzel térjen haza amerikai túrájáról a Barcelona, amely szombaton éjjel több mint 60 ezer néző előtt Dallasban 2-0-ra legyőzte a Club Américát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu