Beckham: Milánón át vezet az út Angliába

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 15. 17:37
Több millióan várják január 7-ét, amikor David Beckham megérkezik legújabb állomáshelyére, a milánói piros-feketékhez. Köztük van Fabio Capello, az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya is, igaz ő nem egy újabb mezt szeretne gyűjteményébe. Arra kiváncsi, mennyit és milyen formában játszik majd Anglia ikonja a divat fővárosában.


 

„Ha játszik az AC Milanban, akkor lehet hogy beválogatom. Viszont ha nem játszik, nem lesz velünk többet.” - nyilatkozta a zord stílusáról is ismert olasz mester hétfőn.

 

„Minden játékosnak egységes a rendszer. Beszélek az edzőkkel, megnézem az edzésmunkájukat, illetve a mérkőzéseiket. Ezek alapján döntök a csapat összeállításáról, a személyes szimpátia nem számít.”

 

Owen helyzete már nem ilyen egyszerű. Vele egyáltalán nem elégedett Capello.

 

„A legutóbbi három alkalommal nem volt megfelelő a fizikai állapota. Amíg ezen nem javít nem fog játszani. Januárban újra tesztelem őt.”

 

Az biztosnak tűnik, hogy a februári spanyolok elleni barátságos meccsre készülők keretében nem kap helyet az egykori aranylabdás csatár.

 

A mester arra is kitért, hogy hosszútávon kik lehetnek a válogatott támadói. „Ashley Young, Gabriel Agbonlahor és James Milner, az Aston Villa csatárai jelentik a jövőt. A fényes jövőt.”

 

Azt, hogy így lesz-e természetesen még nem tudni, de Capello ritkán szokott tévedni…

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu