Bakta-bukta a Ferencváros vendégeként

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 25. 17:49
A Ferencváros könnyedén, 3-0-ra verte a Baktalórántházát hazai környezetben a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában. A mérkőzés legemlékezetesebb mozzanata Tóth Bence nevéhez fűződik, aki 20 méterről parádésan lőtte ki a vendégek kapujának bal felső sarkát. A hazaiakat egy pillanatra sem tudta megszorongatni ellenfele.


LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ
FERENCVÁROS-BAKTALÓRÁNTHÁZA 3-0 (2-0)
Budapest, Albert Flórián Stadion, 3500 néző, vezette: Oláh Gábor.
FERENCVÁROS: Williams - Fülöp, Dragóner, Csiszár, Szkukalek, Zsivocky (Fitos, 86.), Morrison, Lamine, Tóth, Shaw, Pölöskey (Dramane, 82.). Vezetőedző: Bobby Davison.
BAKTALÓRÁNTHÁZA: Sándor - Deák, Koskovits, Rákóczi (Zámbori, 76.), Kozma A. (Illés Gy., 48.), Szenes, Marics (Szabó, 86.), Szilágyi, Kozma J., Illés L., Szabó. Vezetőedző: Kovács János.
Gólszerző: Morrison (28.), Tóth B. (42.), Pölöskey (64.)

A Ferencváros háza táján az utóbbi napokban nem elsősorban a szakmai-, sokkal inkább a pénzügyekről esett szó, Bobby Davison vezetőedző ugyanis nehezményezte, hogy légiósai fizetése egy hete késik.

 

A héten egy sokkal égetőbb probléma is borzolta a Fradi-szurkolók kedélyét, Ferenczi Istvánt ugyanis megműtötték, így a támadó ebben a naptári évben már nem lehet csapata segítségére.

 

Az ő hiánya azonban nem látszott meg az első félidei FTC-n, és negyvenöt perc után már kétgólos előnynek örülhettek a hazai szimpatizánsok: előbb Jason Morrison helyezett az üres kapuba egy végletekig kijátszott akció végén, majd Tóth Bence ragasztott parádés gólt a vendégkapu bal felső sarkába.

 

A fehérmezeseknek nem volt értékelhető momentuma sem az első játékrészben, és akár nagyobb különbségű hátránnyal is vonulhattak volna az öltözőbe, amennyiben kapusuk nem ment több alkalommal is az utolsó pillanatban.

 

Fordulás után némileg magukra találtak a baktaiak, és Illés László szabadrúgása kis híján utat is talált Jan-Michael Williams kapujába, ám a portás hatalmas vetődéssel ki tudta tolni a gólba tartó labdát.

 

A kihagyott helyzet megbosszulta magát, Pölöskey Péter előbb mellel levette, majd négy méterről a hálóba továbbította a labdát, beállítván a három nullás végeredményt. Az FTC, ha kicsit jobban összpontosít, fölényesebben is verhette volna ellenfelét, ám ezen a mai estén ez a teljesítmény is elegendő volt a három pont biztos megszerzéséhez.

 

EDZŐSZEMMEL:
Bobby Davison: - A 3-0-s végeredmény magáért beszél, ilyen vagy ehhez hasonló játékot várok labdarúgóimtól a jövőben is.
Kovács János: - Kijött a két csapat közti tudáskülönbség, a Fradi játékán már megfigyelhetőek voltak az angol foci jegyei, esélyt sem adtak nekünk a gólszerzésre.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu