Az LA Galaxy nemet mondott a Milannak

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 7. 12:56
Emelnie kell a „tétet” az AC Milannak, ha végleg meg akarja szerezni David Beckhamet, ugyanis a Los Angeles Galaxy elutasította a legutóbbi ajánlatot, magasabb összeget kér az angol labdarúgóért. A tárgyalások folytatódnak, a brit sajtó pedig úgy tudja, a játékos felesége, Victoria Beckham Olaszországba utazott, hogy családi egyeztetés döntsön a klasszis sorsáról.


 








 

Ismert, napok óta zajlik a nyilvánosság előtt a két klub szócsatája, a Milan ugyanis szeretné hosszabb időre leigazolni a rutinos klasszist, aki két góllal és gólpasszal segítette eddig a csapatot. A Galaxy sokáig hallani sem akart az üzletről, mindenképpen el akarta érni, hogy a népszerű Beckham visszatérjen. Az amerikaiak álláspontja az utóbbi napokban lényeges „puhult”, ezt mutatja, hogy az illetékesek mégis leültek tárgyalni az olasz klub képviselőivel. Állítólag a Milan és Beckham már megállapodott a közös jövő anyagi feltételeiről.

Arról viszont szó sincs, hogy a Galaxy áron alul adná el legértékesebb labdarúgóját, erre utal a klubtulajdonos AEG üzleti csoport vezetőjének, Tim Leiwekének a nyilatkozata.


„Le kell zárnunk a nyugtalanságot, amely lassan cirkuszra és állatkertre hasonlít. Kaptunk ugyan ajánlatot, de azt el is utasítottuk. Jobbat várunk – mondta az üzletember. – David a csapat egyik kincsének számít, szeretnénk, ha visszatérne. Fontos tagja az együttesnek, és reméljük, hogy még mindig éhes a sikerre, szeretne segíteni a csapatnak. Természetesen figyelembe vesszük azt is, ha David maradna Milánóban és a Milan olyan ajánlatot tesz, amely nem okoz kárt a klubunknak.”.

Tim Leiweke azt is leszögezte, továbbra is azt várja, Beckham március 9-én jelentkezik a Los Angeles Galaxynál.


„Korábban a Milan is elfogadta ezt, hiszen jól tudja, érvényes szerződés köti hozzánk a játékost. Megértették, csak akkor engedjük el, ha a Galaxy hasznára válik a megállapodás" – jegyezte meg az üzletember.

Pénteken pedig Victoria Beckham Angliába érkezett a három gyermek társaságában, hogy Milánóban beszéljen férjével a közeljövőről. Az angol média úgy tudja, az olaszországi egyeztetésen a két sztár szülei is részt vesznek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu