Ötmillió euró lesz Beckham fizetése

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 6. 13:59
Végleges megállapodás még nem született a két klub között, de egyre bizonyosabb, hogy az eredetileg március elejéig kölcsönvett David Beckham véglegesen az AC Milan labdarúgója lesz. A legfrissebb olaszországi hírek szerint az angol középpályás megegyezett a milánóikkal, közel 5 millió euró lesz az éves fizetése. Sőt, az elmúlt napokban még rendkívül határozott LA Galaxy-edző, Bruce Arena is lemondott a rutinos klasszis megtartásáról, ez is arra utal, napokon belül megkötik Becks új kontraktusát.


$$fhvideo:65042$$"

Pénteken a Gazzetta dello Sport számolt be arról, az AC Milan ötmillió eurót fizet majd a március 9-ig kölcsönvett futballistának, aki napok óta azt hajtogatja, nem szeretne visszatérni Los Angelesbe. Már felesége, Victoria is Milánóban képzeli el a család közeljövőjét, ez is nyomós érv lehet a maradás mellett. A bér nagysága mellett már az is eldőlt, hogy Beckham milyen kondíciókkal használhatja remlámjogait.

Most már a Milanon és a Los Angeles Galaxyn a sor, hiszen csak a két klub megállapodása esetén maradhat az angol sztár Európában. Az amerikai klub eddig makacsul kitartott amellett, Beckhamnek vissza kell térnie március 9-e után, ennek leginkább Bruce Arena volt a szószólója.


A korábbi szövetségi kapitány azonban hirtelen „lepuhult”, gyakorlatilag beletörődött, hogy nem tarthatja meg a középpályást.

„Bármi megtörténhet. Az is biztos, klubunk jól jár, bármilyen eredménnyel zárulnak is a tárgyalások. Szerződésünk van, ezért is kíváncsian várjuk a végkifejletet – mondta Arena, majd így folytatta: - Természetesen a csapat és a klub érdekei a legfontosabbak. Csak remélni tudom, hogy a Beckham-ügy semmilyen zavart nem okoz a csapat felkészülésében.”

Tény, a Milan benevezte David Beckhamet az UEFA-kupa tavaszi folytatására, ez is azt ígéri, Olaszországban marad. Sőt, lapértesülések szerint már állandó lakhelyet is keres a divat itáliai fővárosában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu