Az Inter elengedte Filkort a Fradiba

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 14. 16:46
Mint arról szerdán beszámoltunk, a bajnok Internazionale játékosa, Filkor Attila lehet a következő futballista, aki az NB I-ben szereplő Ferencvároshoz szerződik. Nos, jó hír a zöld-fehér rajongóknak, az olaszok rábólintottak a magyarok óhajára, de kértek egy kis időt.


A blikk.hu szerint a Fradi viheti a Sassuolónak kölcsönadott Filkort, az Inter csak annyit szeretne, hogy a magyarok várjanak még másfél hetet, hátha addig versenyképes ajánlat érkezik a 21 éves, 6-szoros válogatott középpályásért.

„Az Interrel már régóta tárgyalunk Filkor Attila ügyében – nyilatkozta a napilapnak Berki Krisztián, a labdarúgó zrt. elnök-vezérigazgatója. – A két klub mindenben megegyezett a futballista kölcsönadásáról. A játékossal személyesen is beszéltem.”

„Azt mondta, amennyiben Magyarországra jön focizni, szívesen szerepelne a Fradiban. Az Internek azonban az volt a kérése, hogy várjunk még egy kicsit, hátha érkezik üzletileg versenyképesebb ajánlat is a játékosért. A szakmai stáb is szeretné, ha a játékost átigazolnánk. A lehetőségeinkhez képest szeretnénk megerősíteni a keretet. Filkor Attila sportszakmailag fontos szerepet kaphat a csapatban.”

A tehetséges középpályás 2006-ban szerződött az olasz sztárcsapathoz. Egy bajnoki mérkőzésen kispadon ült, de az Olasz Kupában két találkozón is pályára lépett. Korábban a Videoton szerette volna megkaparintani a tehetséges játékost, ám Filkor akkor még nem kívánt hazatérni.

Fura, de a Budapesten született középpályás még sohasem játszott Magyarországon.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu