Aquilani boldogan tér vissza a Poolhoz

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 30. 15:38
Eltökélten tér vissza Alberto Aquilani a Liverpoolhoz, miután a Juventus minden valószínűség szerint hiába próbálta meg kölcsönszerződése lejártát követően végleg megvásárolni.


Az olasz középpályás Rafael Benítez irányítása idején 2009 nyarán érkezett Xabi Alonso helyére, de nem tudott beilleszkedni az új légkörbe, és tavaly a Zebrákat erősítette.

Egész szezon folyamán mást sem lehetett hallani, mennyire maradni akar Torinóban, de most, hogy úgy tűnik ez nem történhet meg, Aquilani véleménye is hirtelen megváltozott.

„Eltökélten térek vissza a Liverpoolhoz, és ez egyáltalán nem jelent problémát. Nem igaz, hogy nem szerettem volna újra Angliában játszani" – emelte ki a Sky Italiának az érintett.

Kenny Dalglish menedzser korábban elmondta, igényt tart rá, annak ellenére, hogy az Anfielden eltöltött szezonja során rendre sérült volt, ha pedig játszott, halványan tette.

„Amikor a következő idényről beszélünk, meglepődöm, hogy nem említik meg Aquilanit. Mintha elfeledkeztek volna róla" – mondta áprilisban a szakember a Pool honlapján.

„Tudom, hogy mennyire jól teljesített a Juventusnál, amikor a kölcsönszerződés lejár, akkor visszatér hozzánk. Nagy érték lehet nekünk ősztől" – tette hozzá.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu