KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALBERTO AQUILANI"
Aquilani végleg meggyőzte a Milant 2011. november 16. 09:28 Minden jel arra mutat, hogy soha nem tér vissza a Liverpoolba Alberto Aquilani, a Milannál kölcsönben szereplő futballista ügynöke szerint csak formalitás, hogy végleg aláírjon a piros-feketékhez.
 
Aquilani a Milan játékosa - hivatalos 2011. augusztus 25. 19:17 Ahogy szerdán megírtuk, Alberto Aquilani a Milan játékosa lesz, ezt először a Liverpool jelentette be hivatalos honlapján. A futballista egy évre kölcsönben érkezik vissza hazájába, de a piros-feketéknek megfelelő mérkőzésszám esetén kötelező vásárlási joguk lesz rá a szezon végén.
 
Milan: lehullott a lepel Mr. X-ről! 2011. augusztus 24. 17:24 Szerda délután érkezett a hír Liverpoolból (egyelőre még nem hivatalos), hogy Alberto Aquilanit már a Milan játékosának tekinthetjük. Hétmillió euró kellett a leigazolásához. Hónapokon keresztül találgatták Itáliában, ki lehet a sokat emlegetett Mister X, azaz a piros-feketék utolsó nyári igazolása. Most már tudjuk, Aquilani volt az!
 
„Aquilani a Milané lesz” 2011. augusztus 22. 13:04 Albero Aquilani, a Liverpool középpályása legkésőbb csütörtökön az AC Milan játékosa lesz - állítja ügynöke, Franco Zavaglia.
 
A Milan Aquilaniról is lemaradhat 2011. augusztus 13. 13:38 Az AC Milan tárt karokkal várná Alberto Aquilanit a soraiban, jelen állás szerint azonban a 27 éves középpályás aligha igazol a bajnokhoz, miután a Liverpool négymillió euróval követel többet, mint amennyit a milánóiak hajlandóak lennének fizetni. Riccardo Montolivo pedig legfeljebb jövőre lesz az AC Milan labdarúgója.
 
Aquilani kellene az AC Milannak 2011. július 29. 12:04 Egyre valószínű,, hogy a következő szezont is Olaszországban tölti Alberto Aquilani, akinek semmi esélye nincs arra, hogy folytathassa pályafutását a Liverpool FC-nél. A Gazzetta dello Sport úgy tudja, újabb hazai kérője van az AS Roma korábbi labdarúgójának.
 
Aquilani túl drága a Fiorentinának 2011. július 20. 14:23 Bár Alberto Aquilani tagja volt a Liverpool távol-keleten túrázó csapatának, Kenny Dalglish kész megválni tőle a nyáron, hiszen két friss érkező is volt az amúgy is népes középpályára. Úgy tűnik, nem a Fiorentina lesz a befutó.
 
Aquilani boldogan tér vissza a Poolhoz 2011. június 30. 15:38 Eltökélten tér vissza Alberto Aquilani a Liverpoolhoz, miután a Juventus minden valószínűség szerint hiába próbálta meg kölcsönszerződése lejártát követően végleg megvásárolni.
 
A Juvénak sem kell Aquilani? 2011. június 24. 17:37 Olaszországi hírek szerint ismét új csapatot kell keresnie Alberto Aquilaninak, aki még a Liverpool FC labdarúgójának számít. A 26 éves középpályás végleges megszerzésére nincs elég pénze a Juventusnak, de a keret összetétele sem teszi már szükségessé a leigazolását.
 
Aquilani kikerült az olasz keretből 2011. június 4. 14:28 Alberto Aquilani kikerült az olasz labdarúgó-válogatott keretéből, miután kisebb fejsérülést szenvedett péntek este.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu