Milan: lehullott a lepel Mr. X-ről!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 24. 17:24
Szerda délután érkezett a hír Liverpoolból (egyelőre még nem hivatalos), hogy Alberto Aquilanit már a Milan játékosának tekinthetjük. Hétmillió euró kellett a leigazolásához. Hónapokon keresztül találgatták Itáliában, ki lehet a sokat emlegetett Mister X, azaz a piros-feketék utolsó nyári igazolása. Most már tudjuk, Aquilani volt az!


Franco Zavaglia, az olasz válogatott futballista ügynöke mindent kérdőjelet kiegyenesített az angol kikötővárosban szerdán, még ma megérkezik a bergamói reptérre a sztár, csütörtökön átesik az ilyenkor szokásos orvosin, és alá is írhatja a szerződését.

Az ügylet részletei: kölcsönben viszi a Milan, de ha legalább 25 meccsen pályára lépett, abban az esetben kifizeti hat milliós (bónuszok nélküli) vételárát.

Adriano Galliani már kommentálta is a nagy hírt a La Gazzetta dello Sport tudósítójának:

"Ez minőségi igazolás, mondhatom. Szerintem nagyon jól választottunk" - nyilatkozta, s arra kérdésre válaszolva, hogy 'igazol-e még a Milan', nem köntörfalazott, magyarra fordítva, ez valahogy így hangzik: Nem, és ez olyan biztos, mint a halál...

A középpályás az első évben kétmillió eurót (azaz alig több, mint a felét liverpooli bérének), később két és fél milliót keres majd a piros-feketéknél.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu