A Milan Aquilaniról is lemaradhat

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 13. 13:38
Az AC Milan tárt karokkal várná Alberto Aquilanit a soraiban, jelen állás szerint azonban a 27 éves középpályás aligha igazol a bajnokhoz, miután a Liverpool négymillió euróval követel többet, mint amennyit a milánóiak hajlandóak lennének fizetni. Riccardo Montolivo pedig legfeljebb jövőre lesz az AC Milan labdarúgója.



Erre mondják, az álláspontok meglehetősen messze állnak egymástól. A Liverpool ugyanis ragaszkodik a "legalább 10 millió eurós vételárhoz", az AC Milannál ugyanakkor meghúzták a nadrágszíjat, a klub állítólag hatmilliónál nem tud és nem akar többet fizetni a 27 éves játékosért, aki szerdán győztes gólt lőtt a világbajnok spanyolok elleni tesztmérkőzésen.

Az itáliaiak másik gólszerzője, Riccardo Montolivo is a Milan célkeresztjében van, de a La Gazzetta dello Sport szerint legfeljebb jövőre öltözik piros-feketébe, miután a Fiorentina túlságosan sokat kér érte. A középpályásnak 2012-ben jár le a szerződése Firenzében - és akkor ingyen távozhat, annál is inkább, mert már közölte, biztosan nem fog hosszabbítani.

Massimiliano Allegri edző ugyanakkor nem akar egy évet várni azzal, hogy "topjátékossal" erősítse meg a középpályáját.  Vélhetően ezért a Milan megpróbál megegyezni a 'Poollal...
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu