Anyagi gondokat vizionálnak az MU-nál

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 3. 10:57
Lyukas lenne a kassza a Manchester Unitednél? Váratlan és meglepő a hír, de erről győködi a sajtót Dragan Djurics, a Partizan Beograd elnöke. A szerb sportvezető állítja, a pénzhiány miatt nem veszi meg az angol klub a rendkívül tehetséges labdarúgót, Adem Ljajicsot, noha már korábban elővásárlási jogot szerzett.


A 18 éves Ljajicsnak januárban kellene jelentkeznie az Old Traffordon, miután az év elején megállapodott a Man Uniteddel. Azóta kölcsönben szerepel eddigi klubjánál, a Partizannal. A legfrissebb hírek szerint az angolok azonban lemondtak a tinédzserről.

„Lehet, hogy pénzügyi válság áll a háttérben. Nem hiszem, hogy másért mondanának le a játékosról” – hangoztatta Djurics.

Laljicsot hazájában „kis Kaká”-ként becézik, az utóbbi évek legnagyobb tehetségének tartják.

A támadó-középpályást az év elején Zoran Tosiccsal együtt szerezte meg a Manchester United, utóbbi futballista már többször szóhoz is jutott Sir Alex Ferguson csapatában.

Angol lapok egyébként cáfolják a Partizan-elnök állítását. Szerintük a United nem elégedett Ljajics fejlődésével, ezért mondott le a szolgálatairól.

Szintén a manchesteriekhez kapcsolódó hír, hogy a nemrég Fergusont erőteljesen kritizáló Nani valószínűleg már januárban új csapatba kerül. A szélsőt teljesen elszigetelte az együttestől a skót tréner, már a cserék közé sem jelölte az utóbbi időben. Az is sokat mondó, hogy az A-keret tagjai közül csak Nani nem vett részt a hétvégi jótékonysági UNICEF-vacsorán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu