KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ADEM_LJAJICS"
Nem énekelte a himnuszt, hazaküldték 2012. május 28. 22:18 Adem Ljajics a spanyol válogatott ellen nem énekelte hazája himnuszát, ezzel megszegte a szerbek belső szabályzatát, és a szövetségi kapitány hazaküldte a csapat edzőtáborából. Mikor Szinisa Mihajlovics felelősségre vonta a középpályást, az azt felelte, személyes okok miatt a későbbiekben sem változtat szokásán. A játékos ugyanis muzulmán, a szerb himnuszban pedig több keresztény utalás is található. Ljajicsnak meggyűlik a baja az edzőkkel, a Fiorentina - immár korábbi - mestere, Delio Rossi szabályosan megverte, miután lecserélte egy bajnokin.
 
Megütötte játékosát, rögtön repült 2012. május 3. 16:10 VIDEÓ! A Fiorentina elnöke, Andrea Della Valle azonnali hatállyal menesztette a vezetőedzői posztról Delio Rossit, miután az megütötte egyik tanítványát a Novara elleni, szerda esti bajnoki alatt. Hangsúlyozta, tisztelik az 51 éves trénert, de ez olyan incidens volt, amely után nem láthatja el tovább a munkát a firenzeieknél.
 
Anyagi gondokat vizionálnak az MU-nál 2009. december 3. 10:57 Lyukas lenne a kassza a Manchester Unitednél? Váratlan és meglepő a hír, de erről győködi a sajtót Dragan Djurics, a Partizan Beograd elnöke. A szerb sportvezető állítja, a pénzhiány miatt nem veszi meg az angol klub a rendkívül tehetséges labdarúgót, Adem Ljajicsot, noha már korábban elővásárlási jogot szerzett.
 
Tosics és Ljajics az Álmok Színházában 2009. január 2. 14:34 A világklasszis Nemanja Vidics után újabb két szerb labdarúgó igazolt a Manchester Unitedhez: Zoran Tosics és Adem Ljajics a Partizan Beogradból került Angliába. A hírt pénteken jelentette be az angol klub.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu