Megütötte játékosát, rögtön repült

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 3. 16:10
VIDEÓ! A Fiorentina elnöke, Andrea Della Valle azonnali hatállyal menesztette a vezetőedzői posztról Delio Rossit, miután az megütötte egyik tanítványát a Novara elleni, szerda esti bajnoki alatt. Hangsúlyozta, tisztelik az 51 éves trénert, de ez olyan incidens volt, amely után nem láthatja el tovább a munkát a firenzeieknél.


Delio Rossi rátámadt a kispadnál saját játékosára az első félidő alatt, ütötte-vágta Ljajicsot.

A közvetlen előzmények: a 32. percben már 2-0-ra vezetett a pofozógép Novara Firenzében. Nem ment a Fiorentinának, nagyon nem. Ekkor cserélte le a szerbet, aki gúnyosan mutatta neki, hogy jó döntés volt a lehozatala, majd "elszabadult a pokol".

Az edző a második félidőre még kijöhetett, de a meccs után Della Valle rögtön közölte a játékosokkal, hogy el kell köszönniük tőle.

Rossi segítője Vincenzo Guerini veszi át a csapatot az utolsó két bajnokira. Ljajics sem ússza meg szárazon, a klub közleményében jelezte, belső fegyelmi vizsgálat indult, amelynek meglesznek a következményei.

A firenzeiek végül a csapatkapitány Montolivo duplájának köszönhetően döntetlenre mentették a találkozót, de hiába hat pont az előnyük a Leccével szemben, két fordulóval a vége előtt, még kieshetnek, hiszen szombaton éppen az őket (is) üldöző Leccéhez kell látogatniuk...

A végelszámolásnál pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, Firenzében 1-0-ra nyert a Lecce. Az utolsó fordulós Genoa-Palermo párharc is meghatározó lehet a kiesés szempontjából.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu