Andrej Arsavin: Elegem van a Zenitből!

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 8. 11:08
Kifakadt az orosz válogatott játékosa, a nyáron kis híján a Tottenham Hotspur csapatába igazoló Andrej Arsavin a Zenitre. Jelenlegi klubja rossz stratégiáját okolja azért, hogy Szentpéterváron ragadt, azonban kijelentette, az európai szezon végén mindenképpen eligazol. Számára nem elég az, hogy trófeákat nyer a klubbal, egyszerűen nem érzi jól magát és csak a váltás hozhatja vissza régi motivációját.


Nem maradt nyom nélkül Andrej Arsavin sokak által várt eligazolásának elmaradása. Az Európa-bajnokságon az orosz válogatott vezéregyéniségének számító klasszist több élcsapattal is összekötötték a pletykák a nyáron, így a Tottenham és a Barcelona is szívesen látta volna soraiban a játékost.

 

A váltás azonban elmaradt, Arsavin maradt hazájában és pechére a Zenitnek sem megy igazán a bajnokságban. Jelenleg az ötödik helyen állnak, hatalmas szerencsével még másodikok is lehetnek, de könnyedén a nyolcadik pozícióban is találhatják magukat.

 

A középpályás nem érzi jól magát az ismét középcsapattá süllyedő együttesben és az eligazolásáról beszélt. „Minden azon múlik, hogy a Zenit milyen eladási árat szab. Ha nem csillagászati összeget kérnek értem, máris távozom a klubtól” – mondta a kedvtelen játékos.

 

Jelenleg még a csapat tagja vagyok, de már csak papíron. A következő évben eszem ágában sincs itt játszani. – folytatta Arsavin, majd elmondta – Ez nem egy szabály, amihez tartania kell magát a csapatnak, hanem egy természetes reakció mindarra, amit velem művelt a Zenit.”– utalt a klasszis arra, hogy a nyáron 30 millió euróért kívánta eladnia Zenit a Barcelonának, vagy a Tottenhamnek.

 

„Sokan azzal vigasztaltak, hogy sokat nyertem azzal, hogy Szentpéterváron maradtam, így például az UEFA Szuperkupát. Viszont véleményem szerint ez nem minden. Hiába nyerek trófeákat, ha nem igazán érzem át a helyzetet és a csapattársaim sem tudnak motiválni” – panaszkodott a Nyugat-Európába vágyó klasszis.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu