KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDRREJ ARSAVIN"
Házon belül támadják Wengert 2011. november 10. 12:42 Andrej Arsavin éles kritikát fogalmazott meg Arsene Wengerrel szemben. Az Arsenal szélsője szerint a menedzser senkinek nem hallgat a szavára, ha a csapatról van szó.
 
Arsavin: Nem igazolok Mahacskalába 2011. augusztus 11. 10:06 Andrej Arsavin harcolni akar a helyéért az Arsenalban, ezért nem igazol vissza az orosz bajnokságba! A válogatott támadó állítja, amúgy sem került kapcsolatba az Anzsi Mahacskalával, pedig a napokban ezt írta a helyi média.
 
Arsavin és Lazovics Dzsudzsákéknál? 2011. augusztus 9. 09:15 A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerződtetni akarja az orosz Andrej Arsavint és a szerb Danko Lazovicsot.
 
Arsavin sem marad az Arsenalnál? 2011. július 2. 10:35 Hosszú lehet a távozók listája az Arsenalnál, könnyen elképzelhető, hogy Gael Clichy, Cesc Fabregas és Samir Nasri, Nicklas Bendtner mellett a következő szezonban már Andrej Arsavin is más csapatban szerepel majd.
 
Arsenal-sztárt szerződtetne az Anzsi 2011. június 15. 14:24 Orosz lapértesülés szerint újabb sztárigazolásra készül az Anzsi Mahacskala! A rendkívül megbízható Szport-Ekszpressz ezúttal az Arsenalt próbálja meggyőzni, a végcél pedig az Ágyúsok orosz sztárja, Andrej Arsavin.
 
Arsavin hűségesküt tett az Arsenalnak 2011. május 27. 20:12 Andrej Arsavin szerint semmiféle nézetkülönbség nincs közte és az edző között, és esze ágában sincs elhagyni az Arsenalt.
 
A Zenit visszaigazolná Arsavint 2011. április 26. 19:31 A Zenit sportigazgatója elismerte: nem elképzelhetetlen, hogy Andrej Arsavint visszaigazolják az Arsenaltól.
 
Nem bírtak Arsavinék az örményekkel 2011. március 26. 18:04 Számtalan helyzete közül egyet sem tudott értékesíteni Oroszország, amely Jerevánban játszott 0-0-s döntetlent az örményekkel. A sztárokkal teletűzdelt szbornaja ezzel megőrizte vezető helyét a B-csoportban, érdekesség, hogy Örményország a második. Szombaton még két meccset rendeznek a csoportban, este Andorra-Szlovákia és Írország-Macedónia összecsapásokra kerül sor.
 
Öreg Hölggyé tennék az Ágyúsok ászát … 2011. március 15. 19:41 Giuseppe Marrotta sportigazgató biztos abban, idén nyáron a Juventus üzletet köt az Arsenallal, klasszis labdarúgóval erősödik meg a torinóiak kerete.
 
Visszaszerezné neveltjét a Zenit 2011. március 4. 09:55 A Zenit Szentpétervár vezetői hiszik, hogy vissza tudják csábítani a klubhoz Andrej Arsavint – írja a talkSPORT.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu