Arsenal-sztárt szerződtetne az Anzsi

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 15. 14:24
Orosz lapértesülés szerint újabb sztárigazolásra készül az Anzsi Mahacskala! A rendkívül megbízható Szport-Ekszpressz ezúttal az Arsenalt próbálja meggyőzni, a végcél pedig az Ágyúsok orosz sztárja, Andrej Arsavin.


Nem áll meg a dagesztáni klub vezetése, pedig alig telt el néhány „óra” a legutóbbi szenzáció bejelentése óta. Igen, természetesen Dzsudzsák Balázs megszerzésére gondolunk, hiszen az Anzsi a holland bajnokság egyik legjobbját happolta el a PSV Eindhoventől.

A mahacskalai klub illetékesei már Budapesten is hangoztatták, hosszú távon a kiemelkedő Bajnokok Ligája-szereplés a cél, ehhez pedig újabb klasszisokat akarnak megnyerni. Ennek első jele a Szport-Ekszpressz anyaga, amely szerint most Londonba tekintenek az illetékesek.

A világhírű és rendkívül népszerű moszkvai sportnapilap úgy tudja, Arsavinért hamarosan bejelentkezik az Anzsi. A dagesztániak arra is apellálnak, hogy a kiváló középpályás még nem kapott szerződés-hosszabbítási ajánlatot az Arsenaltól. Ráadásul nem is számít alapembernek Arsene Wenger együttesében.

Dzsudzsák Balázs klubja az elmúlt hónapokban már megszerezte Roberto Carlost is, de Mbark Busszufa neve is jól cseng a nemzetközi futballéletben.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu