Amauri nem kell a brazil válogatottnak

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 3. 15:38
Talán lezárul végre az Amauri-szappanopera, a Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) ugyanis visszavonta a játékos válogatottba szóló meghívóját. Amauri így egészen biztosan kihagyja a február 10-i, Olaszország elleni barátságos mérkőzést az Emirates Stadionban.


 

Carlos Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya még a sérült Luis Fabiano helyére hívta be Amaurit, ám klubja, az olasz Juventus nem adta áldását az ügyre.

„Miután Amauri értesített minket, hogy a Juventus nem engedi őt szerepelni a Selecaóban, úgy döntöttünk, hogy nem hívunk be másik csatárt Luis Fabiano helyére az olaszok elleni barátságos meccsre” - adta hírül a CBF.

Amauri így legfeljebb az olasz válogatottban játszhat, már amennyiben megkapja az állampolgárságot. Korábban úgy tűnt, felesége révén útlevélhez juthat, ám neje nem tudja igazolni, hogy tíz éve él az országban, ezért férje is hoppon maradhat.

A játékos helyzete nem véletlenül foglalkoztatja ennyire a világ sportsajtóját, hiszen február 10-én az Emirates ad otthont a legutóbbi két világbajnokságon győztes csapat összecsapásának.
Amauri egyelőre nem kommentálta, hogy a jövőben melyik nemzeti tizenegyben kapna szívesebben helyet.

 

 

 



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu