Amauri nem lehet olasz válogatott!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 10. 08:49
Úgy tűnik, mégsem öltheti magára az olasz labdarúgó-válogatott mezét Amauri, a Juventus támadója. A csatár a legutóbbi híresztelések szerint nem kapja meg az állampolgárságot, ugyanis felesége sem kapja meg azt a Il Mesagero című olasz lap értesülései szerint.


 

Cynthia Cosini Valaderes, a támadó felesége mostanában kapta volna meg az olasz állampolgárságot, hiszen korábban a híradások arról szóltak, hogy Amauri neje tíz éve él Olaszországban, és így ez jár neki. Ez egyben azt is jelentette, hogy házastársi jogon a Juve gólvágója is megkapja azt, és akkor szerepelhet a squadra azzurrában.

 

Most azonban megdőlni látszik ez az elmélet, ugyanis a brazil születésű csatár felesége állítólag nem tudja bizonyítani, hogy tíz esztendeje él az országban, így ő sem kapja meg azt, és emiatt férje sem.

 

Úgy fest tehát, hogy hiába játszik barátságos mérkőzést az olasz együttes Brazília legjobbjaival, Amauri nem lesz ott Marcello Lippi együttesében. Azonban, hogy a brazil csapatban pályára lép-e, az még kérdéses…

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu