Alapemberek nélkül a csehek ellen!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 6. 13:12
Főhet a feje Egervári Sándor szövetségi kapitánynak, ugyanis két alapembere nélkül kell pályára küldenie a magyar labdarúgó-válogatott az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokság kedd esti nyolcaddöntőjében. Debreceni András és Korcsmár Zsolt is sérült, egyik védő sem veheti fel a harcot a nagy érdeklődéssel várt találkozón. Erről az mlsz.hu számolt be.


Jaj, de kár!!! Olyan jó lett volna, ha a legerősebb csapat nézhet farkasszemet a tavalyi U19-es Európa-bajnokságon a mienkkel együtt bronzérmes csehekkel. De sebaj, majd a „helyettesek” kitesznek magukért! Reméljük…

Debrecenit és Korcsmárt napok óta próbálta játékra alkalmas állapotba hozni az orvosi stáb, de sajnos egyik védő sem állhat Egervári Sándor rendelkezésére, legalábbis a nyolcaddöntőben. Bízzunk benne, hogy lesz még folytatás a combsérüléssel bajlódó kispesti és az újpesti futballistával.

A Dél-Afrika elleni csoportkörben mindkét hátvéd gólt szerzett, vagyis az ellenfél kapuja előtt is veszélyes. De Szilágyi György orvos szerint jó esély kínálkozik arra, hogy továbbjutás esetén Debreceni és Kprcsmár is pályára léphet még Egyiptomban.

Azért jó hír is érkezett Afrikából, a korábban enyhe sérüléssel küszködő Simon András felépült, szóhoz juthat a csehek ellen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu