KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "U20_LABDARUGAS"
Világbajnokság ismét magyar bírókkal 2011. május 11. 18:43 A FIFA Játékvezető Bizottsága kijelölte a 2011. július 28. és augusztus 20. között, Kolumbiában megrendezésre kerülő U20-as labdarúgó világbajnokság játékvezetőit. Ahogy azt reméltük, ezúttal is érkezett meghívó a magyar szövetségbe. Az elmúlt évi eredményei alapján a nemzetközi szövetség a hat európai trió egyikeként a Vad István, Ring György és Szpisják Zsolt alkotta csapatot is jelölte a labdarúgás második legrangosabb tornájára – számolt be róla az mlsz.hu.
 
Fantasztikus igazolások Diósgyőrben 2010. január 12. 21:56 Játékosinvázió Győrből Diósgyőrbe: a DVTK négy futballistát is igazolt az ETO-tól - közölte a klub hivatalos honlapja kedden. A kétszeres magyar gólkirály Bajzát Péter és a montenegrói válogatott középpályás Bojan Brnovics végleg, míg a szerb középhátvéd Zoran Supics és az U20-as válogatottal világbajnoki bronzérmes hátvéd Zámbó Bence fél-fél évre kölcsönbe érkezik a miskolci gárdához. A borsodiak bíznak benne, hogy mindannyian "tűzoltóként" segítik a DVTK-t a bennmaradásért vívott harcban.
 
Gulácsi: Életem legnagyobb élménye volt 2009. október 20. 15:30 Videóval! Bár a legnagyobb sztárokkal edz nap mint nap, mégis élete legnagyobb élményének tartja az U20-as világbajnokságon elért bronzérmet Gulácsi Péter. A „szürke" hétköznapok során a Liverpoolt erősítő portás a SportHirado.hu-nak elmondta, kapusedzőjén keresztül maga Rafa Benítez is megüzente a gratulációját. Az egyik svéd autógyártó magyarországi leányvállalata is úgy gondolta, a kapus megérdemel egy különleges ajándékot. Így az egyik legmegbízhatóbb négykerekűn szerezheti meg a jogosítványt a tizenegyesölőként is számon tartott játékos.
 
„Ezek a fiúk felülmúlták önmagukat" 2009. október 18. 11:50 Ha valaki tudja értékelni az U20-as magyar labdarúgó-válogatott Egyiptomban elért világraszóló sikerét, az Mészöly Kálmán. A korábbi kőkemény hátvéd és remek szövetségi kapitány is úgy érezte, ott a helye Ferihegyen, amikor az Egervári Sándor vezette nemzeti csapat hazaérkezett. A Szőke Szikla szerint meg kell becsülnünk ezt a társulatot, hiszen Németh Krisztiánék a magyar futball értékei, akik hamarosan már a felnőtt válogatott meghatározó emberei lehetnek.
 
U20: Ellepték Ferihegyet a szurkolók 2009. október 17. 22:58 Több mint ezer szurkoló és fokozott rendőri készültség várta U20-as labdarúgó-válogatottunkat a Ferihegyi reptéren. Az egyiptomi világbajnokságon bronzérmet szerző csapat tagjaira nemcsak a rajongók, hanem a sportág honi történelmének nagyságai is kíváncsiak voltak.
 
Este érkezik Ferihegyre az U20-as csapat 2009. október 17. 19:13 Az egyiptomi labdarúgó világbajnokságon bronzérmes U20-as válogatottunk, mint már ismert, római átszállással szombat este 22.35 órakor érkezik haza. Aki ünnepelni akar, az mindenképpen menjen ki!
 
Ghána a világbajnok az U20-as vb-n! 2009. október 16. 22:42 Egy borzasztóan rossz 0-0-s meccs után, Ghána tizenegyesekkel 4-3-ra legyőzte Brazíliát az U20-asok labdarúgó világbajnokságának döntőjében, Egyiptomban. Hej, ha mi megverjük az aranyérmeseket három nappal ezelőtt...
 
Komant nem érdekli az ukrán válogatott 2009. október 15. 19:08 EXKLUZÍV! Eldőlt? Eldőlt! Az U20-as vb egyik legnagyobb sztárjának számító Koman Vladimir vállalná a szereplést a magyar A-válogatottban - ezt a futballista erősítette meg a SportHirado.hu kérdésére Kairóból. A magyar-ukrán kettős állampolgár játékos nem gondol az ukrán nemzeti csapatra, ellenben nem utasítaná vissza Erwin Koeman szövetségi kapitány hívó szavát. A nagyszerű hírt először az nb1.hu szellőztette meg, utánajártunk.
 
„Mintha a vb-aranyért játszanánk!” 2009. október 15. 17:26 Pénteken 16.30-tól játssza utolsó világbajnoki mérkőzését a magyar U20-as válogatott Egyiptomban. Costa Rica lesz az ellenfél a bronzcsatában, ám a mieink úgy készülnek a találkozóra, mintha a vb-aranyért küzdenének. Egervári Sándor szövetségi edző összességében elégedett a csapat teljesítményével - legjobbjaink pedig egy újabb nagyszerű győzelemmel koronáznák meg fantasztikus menetelésüket. Hírek szerint mindenki egészséges, eltiltott sincs, ezért a legerősebb összeállításban léphetünk pályára a latin-amerikaiak ellen.
 
Costa Rica az ellenfelünk a bronzmeccsen 2009. október 13. 21:48 Brazília 1-0-s győzelmet aratott Costa Rica ellen az U20-as labdarúgó-világbajnokság második elődöntőjében, ezzel a dél-amerikaiak Ghánával meccselhetnek majd pénteken az aranyéremért.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu